Wowo`s detailing produkter har et stort udvalg af bilplejeprodukter fra deres berømte Wowo`s Crystal Sealant til den kraftfulde Wowo`s Hot Wax. Denne farvestrålende samling er ikke bare god at se på, den er også fantastisk at bruge! Wowo`s håndværk har givet os en kombination af fantastiske dufte og kraftfulde produkter.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Wowo`s produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Wowo`s produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser alle 15 resultater

Wowo’s Awesome Foam

99,95 DKK
Ultra tykt skum med Wowo's Awesome Foam Wowo's Awesome Foam er et meget koncentreret foam med fremragende rengøringsevne. Derudover er Awesome Foam sikkert for voks, forsegler og quick detailer!
Tilføj til kurv

Wowo’s All Purpose Cleaner

92,95 DKK
Vil du have en universalrenser? Nå, vi har en af ​​de bedste! Wowo's All Purpose Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra din indvendige plast til dørpanel, til motorrumplast og alt imellem (selv køkkenvasken)!
Tilføj til kurv

Wowo’s Quick Detailer

134,95 DKK
Wowo's Quick Detailer er chefen for alle hurtige detailer. Andre hurtige detailer ser på det og spørger, hvorfor de ikke er så fantastiske. Bare spray på og polér for episk glans og beskyttelse. Færdig.
Tilføj til kurv

Wowo’s Interior Cleaner

99,95 DKK
Du bad om det, vi leverede! Endelig en one-stop interiør rengøringsmiddel, du kan bruge på alle dele af din bils interiør. Wowo's Interior Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra dash og dørpaneler til sæder og tæpper. Wowo's Interior Cleaner gør det hele!
Tilføj til kurv

Wowo’s Interior Finisher

125,95 DKK
Du har renset det, nu BESKYT det! Wowo's Interior Finisher er en antistatisk finisher til cockpit designet til al indvendig plast og andre hårde overflader. Interior Finisher efterlader en blød satinglans og en ren, frisk duft.
Læs mere

Wowo’s Leather Cream

135,95 DKK
Hvis du kan lide at gå i spa og få massage, så er det det, du behandler dit læder med dette. Det er som en luksuriøs massage fra den bedste massør, så dit læder ser godt ud og føles godt.
Tilføj til kurv

Wowo’s Leather Cleaner

99,95 DKK
Hvis du vil have et læderrens, der virkelig renser, er du kommet til det rigtige sted! Wowo's Leather Cleaner er blid på læder og fjerner effektivt snavs og snavs. Efter rengøring skal du følge op med Wowo's Leather Cream, der giver yderligere næring og beskyttelse.
Tilføj til kurv

Wowo’s Glass Cleaner

84,95 DKK
Wowo's Glass Cleaner leverer stribefri glasrengøring i en flaske i professionel størrelse. Så let at bruge, det eneste lettere er at få en anden til at gøre det for dig!
Tilføj til kurv

Wowo’s Tyre Restorer

114,95 DKK
Wowo's Tyre Restorer leverer en ny dækglans og hjælper med at opretholde det ønskede udseende med resultater, der holder og ikke vil slynge op på siderne af din bil. The Fresh Peach Scent er en sensorisk bonus - Viola!
Tilføj til kurv

Wowo’s Detailers Shampoo

99,95 DKK
Nogle gange i livet er de enkleste løsninger de bedste løsninger. Derfor har vi ikke overkompliceret Wowo's Detailers Shampoo. Ingen glansforstærkere, ingen tørringshjælpemidler, bare en ren shampoo med høj aktivitet, der er perfekt til alle dine regelmæssige vedligeholdelsesvask.
Tilføj til kurv

Wowo’s Fallout Remover

114,95 DKK
Hvad kan du ikke se eller føle, men ved er der? Nedfalds partiklerne indlejret i dit lak, det er hvad! Brug blot Wowo's Fallout Remover og se partiklerne sive ud af lakken.
Tilføj til kurv

Wowo’s Clean Wheels

99,95 DKK
Hvis du vil have det ultimative inden for rengøring af hjul, er du kommet til det rigtige sted! Wowo's Clean Wheels fjerner alt det ubehagelige snavs og bremsestøv fra dine hjul og efterlader dem funklende rene.
Tilføj til kurv

Wowo’s Fabric Sealant

159,95 DKK
Nu er du færdig med at rengøre det indvendige, og det ser godt ud og dufte godt, lad os holde det på den måde med Wowo's Fabric Sealant. Bare spray på og lad det tørre. Det er så let.
Tilføj til kurv

Wowo’s Show Stopper

125,00 DKK
Der er ingen anden måde at sætte det på end hvad der er i navnet. I din hånd holder du bogstaveligt talt en flaske PURE GLOSS til din lak. Wowo's SHOW STOPPER er ideel til shows og bil møder. spray på, poler af og bom, øjeblikkelig uovertruffen glans!
Læs mere

Wowo’s Tar & Glue Remover

99,95 DKK
Der er ikke noget værre end at have alle de forfærdelige små tjære og limpletter fastgjort til dit smukke lak og hjul. Derfor gjorde vi denne superduper nem at bruge Tar & Glue Remover. Anvend bare, lad det arbejde og tør det af.
Tilføj til kurv