Viser alle 5 resultater

Turtle Hybrid Solutions Graphene Flex Wax 680 ml

349,00 DKK
Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er en alsidig sprayforsegler, der giver et tæt beskyttelsesnet. Hybrid Solutions Graphene Flex Wax kan påføres på våd eller tør lak eller bruges som et trin. Da Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er designet med grafen, betyder det, at den er lavet med det letteste, men alligevel stærkeste materiale derude.
Tilføj til kurv

Turtle Hybrid Solutions To The Max Wax 414 ml

349,00 DKK
Turtle Hybrid Solutions To The Max Wax bruger en unik blanding af proprietære polymerer, infunderet med graphene til at blive en højtydende flydende voks.
Tilføj til kurv

Turtle Ceramic Wet Wax 500 ml

199,95 DKK
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax sprayes på en våd bil og tørres af. Det fremskynder tørretid, modvirker vandpletter og sparer tid. Med sine syntetiske vokspolymerer øges dybden, klarheden og glansen af ​​lakken.
Læs mere

Turtle Ceramic Wash & Wax 1,42 L

175,00 DKK
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax er en autoshampoo med hydro-glide vaske polymerer til ridsefri rengøring på alle overflader.
Læs mere

Turtle Wax Ceramic Spray Coating 500 ml

199,00 DKK
Denne Turtle Wax spray coating til biler er en easy on, easy off sprayvoks, på hele 500 ml. Sprayvoksen kan bruges på metal, lak, glas og plast
Læs mere