Meguiars har en stor serie produkter er resultatet af mere end 100 års forskning. Meguiars produkter er egnet til både nybegynder, entusiaster og professionelle detailer til at genoprette og vedligeholde fejlfri finish på hver overflade.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Meguiars produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Meguiars produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser 1–20 af 25 resultater

Vis filtre
Meguiars Ultimate Wash & Wax 1,42 L
Luk

Meguiars Ultimate Wash & Wax 1,42 L

239,95 DKK
I modsætning til traditionelle "Wash & Wax" produkter er typisk svage på skum, glans og beskyttelse, men ikke længere!
Meguiars Ultimate Snow Foam 946 ml
Luk

Meguiars Ultimate Snow Foam 946 ml

169,00 DKK
Meguiar's ULTIMATE Snow Foam, er en Ph neutral kraftigt skum forvask, som nemt og effektivt løsner skidt og fastsiddende snavs, UDEN at beskadige eller fjerne voks eller lign forsegler.
Meguiars NXT Car Wash 473 ml
Luk

Meguiars NXT Car Wash 473 ml

98,95 DKK
Hvis vi sammensatte en liste over 'Bedste bilshampooer', ville Meguiar's NXT Generation Car Wash være øverst på denne liste!
Meguiars Gold Class Shampoo 473 ml
Luk

Meguiars Gold Class Shampoo 473 ml

98,95 DKK
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner er en luksuriøs bilshampoo designet til at give en ren og skinnende lak.
Meguiars Detailing Swabs (20 stk)
Luk

Meguiars Detailing Swabs (20 stk)

132,95 DKK
Genanvendelige applikatorer til svært tilgængelige steder.
Luk

Meguiars Ultimate Black 355 ml

165,95 DKK
Meguiars Ultimate Black er et produkt, der effektivt beskytter plastdele mod UV-stråling. De fleste produkter beskytter kun i en kort periode, men ved hjælp af banebrydende teknologi, har Meguiars knækket koden til effektiv beskyttelse.

Meguiars Air Re-Fresher – Black Chrom

149,00 DKK 133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Black Chrom er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.

Meguiars Air Re-Fresher – Summer Breeze

149,00 DKK 133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Summer Breeze er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.

Meguiars Air Re-Fresher – Fiji Sunset

149,00 DKK 133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Fiji Sunset er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.
Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml
Luk

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml

249,95 DKK
En autovoks med Si02-hybridteknologi. Denne flydende voks giver langvarig keramisk beskyttelse. Påføring af autovoksen er nemt, og giver vandperler, som vi kender det fra en almindelig flydende autovoks.
Luk

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer 768 ml

198,95 DKK
Hvis du opdager lidt støv, skidt eller en fugleklat, så kan du med en detailer opløse, løfte og aftørre urenhederne, uden at skulle vaske hele bilen og uden at beskadige vokslaget eller lakforseglingen på bilen.
Luk

Meguiars Ultimate Polish 473 ml

199,95 DKK
Meguiar's Ultimate Polish 473ml er det sidste trin inden voksning for maksimal glans og reflektionsevne. Rige poleringsolier tilføjer et dybt, rigt vådt look til lakken især på mørke farvede biler.
Meguiars Ultimate Wash Wax Anywhere 768ml
Luk

Meguiars Ultimate Wash & Wax Anywhere 768 ml

188,95 DKK
Perfekt for byboere og andre, som har begrænset adgang til vand ved bilen. Wash & Wax Anywhere løfter sikkert skidt og snavs op fra lakken, og efterlader samtidigt et beskyttende lag hydrofobisk voks.
Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner 709ml
Luk

Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner 709 ml

138,95 DKK
Meguiar's mest effektive fælgrens! Et pH-neutralt produkt, hvilket betyder, at det kan bruges på alle typer fælge. Renser effektivt og opløser bremsestøv.
Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads (2 stk.)
Luk

Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads (2 stk.)

79,95 DKK
Meguiars Even Coat er en blød mikrofiber applikator. Ideel til påføring af voks, lakforsegling eller fin polering.
Luk

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner

109,00 DKK
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner er et af de hårdeste produkter til korrekt rengøring af vinduerne indeni. Dette er, hvad mange mennesker glemmer, når de arbejder på bilen! De fleste glasrenseprodukter består af vand, sæbe og alkohol. Vandet tørres væk, alkoholen fordamper og sæben forbliver som pletter / striber.
Meguiars Engine Cleaner
Luk

Meguiar’s Engine Cleaner

139,95 DKK
Meguiar's Engine Cleaner er en ikke-kaustisk formel, der trænger igennem og renser selv de sværeste områder. Fjerner hurtigt snavs, fedt og snavs, men beskadiger ikke gummi- og plastkomponenter.