Meguiars har en stor serie produkter er resultatet af mere end 100 års forskning. Meguiars produkter er egnet til både nybegynder, entusiaster og professionelle detailer til at genoprette og vedligeholde fejlfri finish på hver overflade.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Meguiars produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Meguiars produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser 1–20 af 32 resultater

Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

299,00 DKK
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax bringer to unikke væsker sammen i en spand for at levere resultater i modsætning til noget, du har oplevet før. Meguiar's Hybrid Ceramic Wash blandes med glatte overfladeaktive stoffer med lavt skum for let at løfte og vaske snavs og skidt væk.

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

89,00 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!

Meguiars Hot Rims All Wheel Cleaner 709 ml

139,00 DKK
Navnet siger det hele! Hot Rims - All Wheel Cleaner er ulig nogen formel i verden mht. at fjerne snavs, sandkorn og bremse støv fra alle fælg overflader. Fjerner genstridige vej resten med Hot Rims unikke skummidler, selvom den endda er syrefri.

Meguiars ScratchX – Ridsefjerner

149,00 DKK
Traditionelle produkter enten skjuler pletterne eller ridser overfladen. Meguiars eksklusive micro-slibe-system gør det muligt for ScratchX at fjerne fine pletter mens du genopretter den strålende højglans.

Meguiars Ultimate Paste Wax

399,00 DKK
Meguiars mest avancerede hydrofobiske (vandafvisende) voks til dato! Meguiars har udvidet deres skala med denne rene syntetiske voks, som giver en forlænget beskyttelse med forstærket glans og dybde.

Meguiars Ultimate Leather Balm

249,00 DKK
Giv læderinteriøret en førsteklasses behandling. Meguiar's Ultimate Leather Balm er et læder behandling produkt fremstillet af premium, naturlige ingredienser.

Meguiars Ultimate Wash & Wax 1,42 L

239,95 DKK
I modsætning til traditionelle "Wash & Wax" produkter er typisk svage på skum, glans og beskyttelse, men ikke længere!

Meguiars Ultimate Snow Foam 946 ml

169,00 DKK
Meguiar's ULTIMATE Snow Foam, er en Ph neutral kraftigt skum forvask, som nemt og effektivt løsner skidt og fastsiddende snavs, UDEN at beskadige eller fjerne voks eller lign forsegler.

Meguiars NXT Car Wash 473 ml

98,95 DKK
Hvis vi sammensatte en liste over 'Bedste bilshampooer', ville Meguiar's NXT Generation Car Wash være øverst på denne liste!

Meguiars Gold Class Shampoo 473 ml

98,95 DKK
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner er en luksuriøs bilshampoo designet til at give en ren og skinnende lak.

Meguiars Detailing Swabs (20 stk)

132,95 DKK
Genanvendelige applikatorer til svært tilgængelige steder.

Meguiars Ultimate Black 355 ml

165,95 DKK
Meguiars Ultimate Black er et produkt, der effektivt beskytter plastdele mod UV-stråling. De fleste produkter beskytter kun i en kort periode, men ved hjælp af banebrydende teknologi, har Meguiars knækket koden til effektiv beskyttelse.

Meguiars Air Re-Fresher – Black Chrom

133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Black Chrom er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.

Meguiars Air Re-Fresher – Summer Breeze

133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Summer Breeze er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.

Meguiars Air Re-Fresher – Fiji Sunset

133,95 DKK
Meguiars Air Re-Fresher - Fiji Sunset er designet til at blive sprayet ind i bilen, og blive kørt igennem air-conditionen. Duftfriskeren fjerner hurtigt og effektivt slemme lugte.

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml

249,95 DKK
En autovoks med Si02-hybridteknologi. Denne flydende voks giver langvarig keramisk beskyttelse. Påføring af autovoksen er nemt, og giver vandperler, som vi kender det fra en almindelig flydende autovoks.

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer 768 ml

198,95 DKK
Hvis du opdager lidt støv, skidt eller en fugleklat, så kan du med en detailer opløse, løfte og aftørre urenhederne, uden at skulle vaske hele bilen og uden at beskadige vokslaget eller lakforseglingen på bilen.