Kwazar leverer noget af det bedste, hårde, holdbare, overlegne og kvalitet omkostningseffektive sprøjteflasker, der er absolut ideelt til detailing!

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Kwazar produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Kwazar produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser alle 5 resultater

Kwazar Venus Super 360 Pro+ Foamer 2 L

172,00 DKK
Kwazar Venus Pro Super Foamer er en kemikaliebestandig tryk sprøjte, der bruges til at påføre skum hurtigt uden behov for en højtryksrenser eller skumpistol. Den har en solid, kraftig konstruktion og kan rumme hele 2 liter væske. Dette er en økonomisk, god skumsprøjte af meget god kvalitet.
Tilføj til kurv

Kwazar Venus Super Foamer HD alka line 2 L

209,00 DKK
Professionel lavtrykssprøjte til rengøringsarbejde i mange sektorer, lige fra bilvask til sundhedspleje. Leveres som standard med tre dyser, så du kan skifte mellem tyndt, medium og tykt skum.
Tilføj til kurv

Kwazar Venus Super HD Solvent 1.5 L

199,00 DKK
Dette er en lavtrykssprøjte fremstillet med de hårdeste kemikalier i tankerne. Konstrueret af tykt, slidstærkt plastik, så det kan opbevare hårde affedtninger selv over tid.
Tilføj til kurv

KWAZAR Merkury Super 360° PRO+ 1L

89,95 DKK
Kwazar Mercury Pro+ 1 L  sprayflasker er måske de bedste sprayflasker, du nogensinde har prøvet! Dette er en kvalitetssprøjte med lang levetid, selv med barske væsker i beholderen.
Tilføj til kurv

KWAZAR Merkury Super 360° PRO+ 0,5L

62,95 DKK
Kwazar Mercury Pro+ 0,5 L  sprayflasker er måske de bedste sprayflasker, du nogensinde har prøvet! Dette er en kvalitetssprøjte med lang levetid, selv med barske væsker i beholderen.
Tilføj til kurv