Koch Chemie blev udviklet og produceret i Tyskland siden 1968 og blev født af en mands utilfredshed med kvaliteten af bilplejeprodukter, der var tilgængelig på det tidspunkt. Hans Koch, en møbelsnedker, havde en passion for perfekte overflader og et øje for detaljer, som han ville bruge til at udvikle overfladebehandling og efterbehandling af deres produkter.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Koch Chemie produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Koch Chemie produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser 1–20 af 23 resultater

Koch Chemie Top Star Interiør Plast Trim Semi-Matt 1 Liter

149,95 DKK
Koch Chemie Top Star rengør effektivt bilens indvendige plast og gummioverflader. Det vil give et friskere udseende, da Top Star efterlader en halvblank, som også permanent beskytter dit køretøj mod snavs og UV -stråler
Tilføj til kurv

Koch Chemie Fine Cut F6.01 250 ml

124,00 DKK
Intelligent maskinpolering af den nyeste generation med unik aluminiumoxid kvalitet. Den intelligente kornstørrelse sikrer meget hurtig, komplet fjernelse af ridser fra vaskehaller og lignende brugsspor og giver lakken en langvarig dyb glans Fungerer godt som 1-trins polering.
Tilføj til kurv

Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser 1 L

119,00 DKK
Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser er specifikt et indvendigt og specialrengøringsmiddel til dyb og grundig fjernelse af olie, fedt, sod, misfarvning af rygning og blæk. Det er lavet til brug på plast, polstring, tagbeklædning og tekstiler.
Tilføj til kurv

Koch Chemie FSE – Finish Spray Exterior

127,95 DKK
Allround detailer spray til hurtig pleje af alle udvendige køretøjsoverflader såsom lak, glas og plast. Med sin specielle formel fjerner stædige kalkpletter hurtigt og uden at efterlade rester.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner 500 ml

142,95 DKK
Koch Chemie Magic Wheel Cleaner er vores kraftfulde, tyktflydende, syrefri fælgrenser, der giver innovativ ydeevne til mild og grundig rengøring af fælge og fælgbrønde.
Tilføj til kurv

Koch Chemie PS9 1 Liter

129,95 DKK
Koch Chemie Ps9 er et Premium produkt inden for plejeprodukter af plast. Vedligeholder og konserveres i flere måneder og er ekstremt UV-stabil.
Tilføj til kurv

Koch Chemie PSS Plast Star

179,95 DKK
Silikoneolie Frit premiumprodukt inden for plast plejeprodukter. Vedligeholder og beskytter over måneder og er ekstremt UV-stabil.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Fresh Up Odor Eliminator 1 L

149,95 DKK
Koch Chemie Fresh Up Odor Eliminator er en deodorant, der indkapsler dårlig lugt og arbejder med den. Giver en frisk duft
Tilføj til kurv

Koch Chemie Allround Quick Shine 500 ml

114,95 DKK
Koch Chemie Allround Quick Shine multifunktionel, renser, vedligeholder og konserverer alle glatte og malede overflader (lak, glas, plast, møbler osv.). Ideel til pleje af instrumentbrættet og til efterbehandling af lakken og glasoverflader efter vask samt en hurtig handling finish.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Protect Leather Care 500 ml

112,95 DKK
Premium emulsion til pleje af alle læderdele. Skaber et farvefriskende glat resultat og forstærker den enestående lugt af læder. Giver alle typer læder den nødvendige pleje og en behagelig blød fornemmelse.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Reactive Rust Remover 500 ml

132,95 DKK
En kraftig, PH-neutral rengøringsmiddel er lavet med reaktive midler og ekstra højtydende rengøringsmidler. Fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med Rustfjerner.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Leather Star 1 L

149,00 DKK
Koch Chemie Premium læderpleje til at genoplive, bevare og beskytte mod, at materialer bliver sprøde. Anvendes på glat læder, ruskind og perforeret læder materiale, f.eks. motorkøretøjer, møbler osv.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Gentle Snow Foam GSF 1000 ml

149,95 DKK
Koch Chemie Gentle Snow Foam er en blid, pH-neutral skum, der bedst kan sammenlignes med sne, og bruges til forvask af din bil.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Multi Interior Cleaner 750 ml

95,95 DKK
Indvendigt rengøringsmiddel til nem rengøring af let til medium forurening. Snavs fjernes let, mens den efterlader en frisk duft.
Læs mere

Koch Chemie Insect & Dirt Remover 750 ml

99,95 DKK
Specielt rengøringsmiddel til skånsom rengøring og fjernelse af organiske forbindelser udvendigt, såsom insekter, kvae, fugleklat, osv. Effektive ingredienser trænger ind i forureningen og opløses.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Mp Motorplast 500 ml

95,95 DKK
Koch Chemie Motorplast er en fornyelse af plast og gummi til motorrummet i dit køretøj. Tåler 250 grader og vil vedligeholde og beskytte al plast og gummi.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Asc Allround Surface Cleaner 500 ml

95,95 DKK
Koch Chemie Allround Surface Cleaner er et alsidigt rengørings middel, som du kan bruge på hele interiøret i din bil, båd og hus.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Pol Textile, Leather & Alcantara Cleaner 1 L

84,95 DKK
Koch Chemie Pol Star er et rengøringsmiddel til tekstiler, alcantara og læder. Ph neutral og efterlader en vis beskyttelse.
Tilføj til kurv

koch chemie green star universal cleaner 1 L

89,95 DKK
Koch Chemie Green Star er et universelt rengøringsmiddel, der kan bruges til alt fra eksteriør til interiør. Justér blandeforholdet, så det passer til opgaven.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Speed Glass Cleaner 750 ml

89,95 DKK
Færdigblandet glasrens klar til brug til rengøring af alle glatte glasoverflader. Trækker strimmelfrit og forbedrer rengøringsdugens glidende effekt. Efterlader en frisk duft.
Tilføj til kurv