Gyeon Quartz tilbyder en række kvalitetsprodukter der er grundigt testet for at tilfredsstille behovet hos bil-detailing entusiaster såvel som de professionelle.
Gyeon sparer ingen anstrengelser eller omkostninger for at give de mest innovative Quartz-detailing og bilplejeprodukter

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Gyeon produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Gyeon produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser alle 15 resultater

Gyeon Q2 Leather Coat – Læder Coating

129,00 DKK
Gyeon Q2 Leather er et dedikeret coating til læder, der binder sig stærkt til overfladen, men ikke påvirker udseendet eller følelsen af ​​selv det blødeste læder.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Prep 500ml

109,00 DKK
Q²M Prep er en aftørring og affedtnings middel til brug inden forsegling og coating. I modsætning til andre affedtnings midler på markedet løsne det ikke kun oliepletter og voksrester, det opløser dem. Så bliver de betydeligt lettere at slippe af med.
Læs mere

Gyeon Q2M Microfiber Applicator pad 2 stk

99,00 DKK
Gyeon Q2M Microfiber Applicator pad er et meget efterspurgt til coating på store, svære tilgængelige eller komplekse overflader.
Læs mere

Gyeon Q2M Bug & Grime

89,00 DKK
Gyeon Q2M Bug & Grime er et stærkt, klar til brug produkt, der er udviklet til at opløse insekter, skidt og snavs på en hurtig og sikker måde
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Bathe+ Shampoo

155,00 DKK
Q²M Bathe + er verdens første pH-neutrale shampoo, der indeholder SiO₂. Selv en hurtig vask efterlader en stærk hydrofob effekt - vand og snavs springer bare af, og så behøver du ikke vaske bilen igen så hurtigt. Selve vasken er en glæde, da shampooet giver en fremragende glidning, og duften er karakteristisk for Gyeons produkter.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M WetCoat

99,00 DKK
Q²M WetCoat er den ultimative sprayforsegling, det giver et øjeblikkeligt hydrofobt boost. På trods af at dette ikke er en beskyttende coating, får du stærk vand- og snavsafvisning og gode selvrensende egenskaber på en enkel måde.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Leather Set Mild

245,00 DKK
Q²M LeatherSet Mild er et komplet sæt til vedligeholdelse af dit læderinteriør. Kombinationen af ​​Q²M LeatherCleaner Mild og Q²M LeatherCoat giver den ideelle løsning til vedligeholdelse og beskyttelse af læder.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Leather Brush

44,95 DKK
Blødt hestehår, håndtag af naturtræ og en ergonomisk form kombineres i Gyeons Q²M læderbørste for at give dig sikker og behagelig læder vedligeholdelse.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Tire Express

145,00 DKK
Hurtig og let at påføre dækglans fra Gyeon.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Tire Cleaner 1 Liter

149,00 DKK
Gyeon Q2M Tire Cleaner er yderst effektiv dæk- og gummirenser på et andet niveau!
Læs mere

Gyeon Q2 Tire

149,00 DKK
Q2 er den første SiO2 baseret dækshine. En holdbar dækglans fra den kvalitetsberømte Gyeon. Giver en stor effekt og letter vedligeholdelse.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Iron

118,00 DKK
Når du vil bruge det mest effektive og hurtige reagerende flyverust fjerner på lakken af bilen og som fælgrens.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Glass 500ml

79,00 DKK
Q2M Glass er det ultimative valg til hurtig, nem og effektiv rengøring af alle typer bilglas.
Læs mere

Gyeon Q2M Quick Detailer

99,00 DKK
Gyeon Q2M Quick Detailer er en ekstremt brugervenlig og effektiv Quick Detailer designet til at øge glansen af ​​lakken.
Læs mere

Gyeon Q2M Smoothie Vaskehandske

158,00 DKK
Gyeon Q2M Smoothie er en helsyntetisk kemisk resistent vaskehandske. For at gøre det helt sikkert til brug på alle udvendige overflader,
Tilføj til kurv