Viser alle 17 resultater

Elite Detailer UV Protection Dressing 500 ml

80,00 DKK
En hurtig interiør detailer med en chokolade duft til køretøjets indre. Det nærer og fremhæver farven på plast, vinyl og gummi, gendanner deres oprindelige glans og efterlader en satin finish. Det indeholder et UV-filter og en antistatisk procedure.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Leather Creme 500 ml

69,95 DKK
Leather Creme er designet til at passe på bilens læderpolstring. Det nærer perfekt bilens læderoverflader og beskytter den perfekt mod de negative virkninger af vejrforholdene takket være dens UV-filteregenskaber.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Leather Cleaner 500 ml

59,95 DKK
Innovativ, vandbaseret og sikker til sarte overflader læderrenser. Fjerner perfect forskellige typer pletter og snavs, eliminerer ubehagelig lugt, forårsager ikke misfarvning. Det indeholder ikke opløsningsmidler.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Gum Shiner 500 ml

56,95 DKK
Innovativ klar til brug forberedelse til pleje af gummimåtter. Det gendanner den originale sorthed af gummi, gør den efterfølgende vask lettere og forårsager ikke glat af bilmåtter.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Rim Wax 300 G

96,95 DKK
High-tech syntetisk fælgvoks med en melonduft. Det beskytter mod de skadelige virkninger af vejrforholdene, støv fra bremseklodser, der trænger ind i fælgen og forhindrer snavs i at ophobes igen. Efterlader fælge med en langvarig glans og en hydrofob beskyttende forsegling.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Carnauba Wax 750 ml

114,95 DKK
Meget teknologisk avanceret, to-fase flydende voks med et stort indhold af den brasilianske Carnauba. Giver lakken glans og farvedybde. Beskytter permanent mod skadelige vejrforhold.
Tilføj til kurv

Elite Detailing Shampoo Banana 1 Liter

59,95 DKK
En stærkt koncentreret autoshampoo med en neutral pH og banan duft. Det skaber tæt og stabilt aktivt skum, blødgør perfekt snavs. Takket være det høje indhold af overfladeaktive stoffer fjerner det perfekt alle urenheder og sikrer optimal glidning af svampe og vaskehandsker.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Tar&Glue 750 ml

64,95 DKK
Elite Detailer Tar&Glue fjerner forurenende stoffer fra harpiksen, tjære, lim, klisterrester og asfalt. Takket være sin neutrale pH-værdi er den sikker på alle overflader som glas, plast, krom, voks og keramiske coating.
Læs mere

Elite Detailer Clay Perfect Soft

89,95 DKK
Blid og sikker for lakken clay til at fjerne alle urenheder fra lakken. Takket være nøje udvalgte ingredienser, smuldrer ikke op og opnår hurtigt den ønskede konsistens.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Clay Perfect Medium

89,95 DKK
Delikat og sikkert for lakken, medium Claybar designet til at fjerne alle urenheder fra lakken. Korrekt valgte ingredienser sikrer, at produktet ikke smuldrer og hurtigt opnår den ønskede konsistens.
Læs mere

Elite Detailer Clay Perfect Hard

89,95 DKK
En delikat og lak sikkert clay med høj aggressivitet til fjernelse af alle urenheder fra karosseriet. Clayen smuldrer ikke takket være nøje udvalgte ingredienser og opnår hurtigt den ønskede konsistens.
Tilføj til kurv

Elite Detailer DE-IRON Red 750 ml

99,95 DKK
DE-IRON Gel fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med DE-IRON. med en neutral pH og effekten af ​​"blødning"
Tilføj til kurv

Elite Detailer Insect Essentiale 1 Liter

64,95 DKK
En neutral pH-insektfjerner til krævende brugere. Sikker til alle overflader, coating og voks. På grund af det høje indhold af overfladeaktive stoffer og den unikke sammensætning opløser det animalske proteiner og insekteskaller. Produktet fjerner også fugleskit.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Alkaliner Foam 1 Liter

74,95 DKK
Højkoncentreret aktivt skum med en frugt duft og en let alkalisk pH. Opretter et tykt, cremet skum. Takket være det høje indhold af overfladeaktive stoffer blødgør den perfekt og fjerner alle urenheder fra den vaskede overflade.
Tilføj til kurv

Elite Detailing Foam Camelleo 1 Liter

79,95 DKK
Revolutionerende, skiftende farve under vask, stærkt koncentreret, aktivt skum med en neutral pH og en behagelig aroma af grønt æble. Du kan sikkert bruge det til alle typer coating og bilvoks.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Quick Detailer 500 ml

69,95 DKK
Meget teknologisk avanceret produkt baseret på polymerer og voks syntetiske med chokolade duft. Renser lakken og giver den en perfekt finish. Glans og beskytter mod skadelige atmosfæriske forhold.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Textile Hard 1 Liter

64,95 DKK
Textile Hard er et stærkt textilrens til vask og rengøring af sædebetræk , fjerner perfekt det hårdeste, mest stædige snavs fra sædebetræk og plast.
Tilføj til kurv