Viser 1–16 af 37 resultater

Chemical Guys Complete Matte Kit

555,87 DKK
Chemical Guys Complete Matte Kit dækker hvert trin for at rense, beskytte og vedligeholde integriteten af ​​folieret og matte lak!
Tilføj til kurv

Chemical Guys Jetseal Matte Sealant Paint Protect 473 ml

365,95 DKK
JetSeal Matte er verdens første beskyttende forsegler formuleret til at hjælpe med at bevare den originale sprøde satinglans på matte overflader uden at tilføre uønsket glans.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Meticulous Matte Auto Car Wash Shampoo 473 ml

114,95 DKK
Meticulous Matte Auto Car Wash Shampoo er den første mat-sikre autoshampoo, der ikke tilføjer uønsket glans, mens den bruger avanceret skummende teknologi til at forhindre ridser i de følsomme mat overflade.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Tire Kicker 473 ml

139,95 DKK
Chemical Guys Tire Kicker er en ekstra blank dækglans spray. Tire Kicker er en vandbaseret glans, der kan bruges på plast såvel som gummi, og som også kan bruges i motorrummet og efterlader et frisk look og ekstra UV -beskyttelse.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Claybar Grov

149,00 DKK
Denne lette claybar er ideel til fjernelse af lysoxidation, bremsestøv eller flyrust.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioner Complete Kit

320,14 DKK
Komplet Læderpleje sæt indeholder alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af læder
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv

Chemical Guys Hydro Suds Ceramic Snow Foam Auto Wash Shampoo 473 ml

168,95 DKK
Hydroslick er specielt udviklet til at vedligeholde eksisterende Si02 baserede coatings. Men kan også sagtens bruges på ikke coated biler, hvor den vil tilføje glans og beskyttelse til lakken.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Ultra Fin UFO Applikator

25,95 DKK
Chemical Guys UFO Applicator Applikator er det perfekte valg til sorte og mørke farvede biler. Den bløde skum applikator spreder det perfekte lag af enhver voks, lædercreme , glaze, forsegle, dækglans, eksteriør, interiør osv.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Colorless Odorless Leather Cleaner 473 ml

118,95 DKK
Der er intet så glat, blødt og silkeagtigt som fine lædersæder. Det eneste problem er, at det ser ud til, at læderpolstring aldrig føles eller lugter som om det gjorde helt nyt, og det bliver kun værre, når årene tikker på.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Stripper Scent 473ml

108,00 DKK
Chemical Guys Stripper Scent er uden tvivl den mest populære duftspray online og på stedet blandt CG-fans. Denne Airfreshner lugter af en parfume til mænd uden at være påtrængende eller irriterende.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Pina Colada Scent Air Freshener and Odor Eliminator 473 ml

108,00 DKK
Chemical Guys Pina Colada frisk ananas og kokosnødtduft lugter som et tropisk paradis med hver spray, ingen tur til Puerto Rico, hawaii eller o'malley ville være komplet uden at nippe til en kølig sammensætning i skyggen på en solrig strand.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Morning Wood Scent Air Freshener and Odor Eliminator 473 ml

108,00 DKK
Denne duft af hårdttræ, der fortryllende minder om skoven; med noter af sandeltræ, cedertræ, fyrretræ og Morning Wood fungerer også som en lugtfjerner.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Jetseal 473 ml

338,95 DKK
Chemical Guys Jetseal er et unikt anti-korrosions forseglings middel, der er udviklet til at give den fineste beskyttelse til lakken, glasfiber, aluminium, krom, legeringsmetaller og andre underlag.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Meticulous Matte Detailer and Spray Sealant 473ml

138,95 DKK
Den perfekte løsning til at bevare dine matte og folierede overflader. Den nye og forbedrede formel er designet til at rengøre, vedligeholde og beskytte dit køretøj for at sikre en perfekt glans.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Black Light Glaze Polish Hybrid Radiant Finish 473 ml

258,95 DKK
Chemical Guys Black Light Glaze er designet og formuleret specielt til bilelskere, der sigter mod den jævneste, skarpeste og vådeste refleksion med stærk holdbarhed, nem påføring og antistatisk egenskab.
Tilføj til kurv

Chemical Guys produkter leverer bilpleje produkter i højeste kvalitet, bilvask, bilplej, kemikalier, voks og beskyttelsesmidler som får din bil til at være som bedre end ny!
Chemical Guys produkter, der er testet og brugt af professionelle OEM-producenter, bilproducenter, detailer, bilsamlere og entusiaster, er fremstillet til de højeste kvalitetsstandarder.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af Chemical Guys produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende Chemical Guys produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!