Viser 1–16 af 42 resultater

CarPro CQuartz Leather 2.0

349,00 DKK
CarPro CQUARTZ Leather 2.0 er den ultimative beskyttelse af læderoverflader i hele din bil! Dette er udviklingen af ​​den verdensberømte læder coating CQUARTZ Leather.
Tilføj til kurv

Carpro Claybar Kit

124,95 DKK
Carpro Claybar Kit er til dig, der tager clay så alvor! Her får du 3 claybars på 100 gram i forskellige grader. Hver i deres egen plastkasse til den bedste opbevaring.
Tilføj til kurv

CarPro Hydro2 foam Shampoo

164,95 DKK
CarPro HydroFoam tager "vask og voks" et langt skridt videre! Vask og beskyt lakken med en silica-rig formel udviklet til at vare måneder
Tilføj til kurv

CarPro BugOUT

Fra: 89,95 DKK
Hvis du leder efter en effektiv måde at fjerne insekter fra din bil på, er CarPro Bugout her for at redde dagen. CarPro Bugout er sikker for coated biler.

CarPro BOA Microfiber håndklæde

39,95 DKK
CarPro BOA fremstillet i Korea er CarPro BOA orange mikrofiber en superblød, 350GSM kantløs cirkelstrikket hævet klud fremstillet af den fineste 70/30 split mikrofiber.
Tilføj til kurv

CarPro Terry håndklæde

34,95 DKK
CarPro Terry er ideel til rengøring af glas, fjernelse af polering, rengøring af interiør og læder, vokspudsning, generelle rengøringsopgaver og fjernelse af coating.
Tilføj til kurv

CarPro 2Face Edgeless Microfiber håndklæde

34,95 DKK
2Face er fremragende til aftørring af coating, voks og en god mulighed for brug med skyllefri vask.
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz UK Edition 3.0 30 ml

317,75 DKK
Den eksklusive nye 70% SiO2 med 99,9% renheds formel keramik fremstillet til applikationer med varmt eller koldt temp.
Tilføj til kurv

CarPro Afdækningstape 45mm x 40m

62,00 DKK
CarPro maskeringstape specielt lavet til biler og malingsindustrien. Den efterlader ingen limrester, tåler høj varme og friktion og er helt tæt på overfladen. Meget god kvalitet
Tilføj til kurv

CarPro Immolube 500 ml

79,00 DKK
CarPro Immolube Multipurpose Lubricant er et fantastisk, innovativt smøremiddel til claybar fra CarPro.
Tilføj til kurv

CarPro Clayblok

157,00 DKK
CarPro Clayblok bruger en avanceret gummipolymerteknologi. Den fejer hurtigt overfladekontamineringer væk, og efterlader en blød overflade.
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz DLUX Kit 30 ml

252,95 DKK
CarPro DLUX er lavet specielt til fornyelse og beskyttelse af plast, vinyl, gummi, fælge og forlygte i plast. Lang holdbarhed 12 måneder +
Tilføj til kurv

CarPro Gliss Top Coat Kit 30 ml

350,00 DKK
CarPro Gliss er et Hyper Slick Top Coating eller enkeltstående produkt, der er utrolig let at bruge og giver en glat, blank og ekstremt hydrofob finish til enhver lak overflade.
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz UK Edition 3.0 50 ml

525,95 DKK
CarPro CQuartz UK Coating: Den eksklusive nye 70% SiO2 med 99,9% renheds formel keramik fremstillet til applikationer med varmt eller koldt temp.
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz UK Edition 3.0 30ml + Reload 100 ml

456,00 DKK
CarPro CQuartz UK Coating: Den eksklusive nye 70% SiO2 med 99,9% renheds formel keramik fremstillet til applikationer med varmt eller koldt temp.
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz Skin Kit 50 ml

495,95 DKK
CarPro CQuartz Skin Keramisk Coating blev udviklet til anvendelse på folier, klarfilm, klar bra samt blød og hård plastikbeklædning. Det er også velegnet til både glans og mat finish.
Tilføj til kurv

CarPro er et koreansk firma, der fremstiller en række prisvindende professionelle og entusiastiske bilpleje produkter.

CarPro tilbyder et fantastisk udvalg af dedikerede pleje og detailing produkter, herunder deres berømte CQuartz og Iron X-produkter samt mange flere nanoteknologiske produkter. Alle CarPro produkter er designet og udviklet til at være af højeste kvalitet til overkommelige priser.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af CarPro produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende CarPro produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!