Bilt Hamber Laboratories er en britisk producent, der altid har brugt forskning, innovativ kemi og grundig testning som den måde at producere produkter, der leverer bedre resultater. Hvert produkt, der udgives til salg, er i vid udstrækning sammenlignet med og testet for overlegenhed i forhold til markedsledende og specialiserede konkurrencemæssige formuleringer.

Viser alle 4 resultater

Bilt Hamber Korrosol 1L – Fallout Remover

89,95 DKK
Bilt Hamber Korrosol er en kontrolleret pH-ikke-alkalisk opløsningsmiddel til sikker og effektiv fjernelse af flyverust og bremsestøv.
Læs mere

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

109,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!
Læs mere

Bilt Hamber Surfex HD 1 L

98,95 DKK
Bilt Hamber Surfex HD er et meget effektivt og kraftigt rengøringsmiddel/Affedter til forvask. Surfex HD er opløseligt i vand og kan fortyndes efter ønske. Surfex HD er meget alsidig og kan bruges på lakken, dæk, motorrum, interiør, tæpper og mere.
Læs mere

Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus

99,00 DKK
Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus fjerner hurtigt og effektivt dårlig lugt i det klimatiserede system og efterlader en frisk duft. Fjerner bakterier, vira og forurenende stoffer.
Tilføj til kurv