Viser 1–16 af 17 resultater

ADBL Bubble Maker 200 ml

42,00 DKK
ADBL Bubble Maker er perfekt shampoo supplement. Forbedrer skumstabilitet og rengøringsegenskaber. Stød op på glatniveauet for en ridsefri vask. Indeholder korrosionshæmmere.
Tilføj til kurv

ADBL Detailing Swabs

13,96 DKK
ADBL Detailing Swabs sæt med fire omhyggeligt udvalgte detaljerede vatpinde med et skumhoved. Detailing Swabs er perfekte til rengøring af ventilationsgitre og andre små, svært tilgængelige steder i din bil.
Tilføj til kurv

ADBL CAREMITT Microfiber Vaskehandske

87,50 DKK
ADBL CAREMITT microfiber vaskehandske er lavet af høj kvalitet, blød og holdbar microfiber. Takket være sin unikke teknologi med absorberende og fleksible fibre tilpasser handsken sig perfekt til den rensede overflade
Tilføj til kurv

ADBL Frost Eater 500 ml

44,80 DKK
Hurtigvirkende og tidsbesparende formel. Ufarlig mod glas,lakering, gummi og plast. Velegnet til vinduer, spejle oglåse. Forhindrer ridser. Effektiv, selv under ekstreme vejrforhold på ned til -60°C.
Tilføj til kurv

ADBL Wheel Warrior 500 ml

41,97 DKK
Let syreholdig væske til rengøring af fælge med en behagelig og intens, frugtagtig duft. Opløser nemt snavs, rust og kalkaflejringer.
Tilføj til kurv

ADBL Quick Wax 500 ml

83,97 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.
Læs mere

ADBL Tire & Rubber Cleaner 500 ml

52,47 DKK
Specielt udviklet produkt til perfekt rengøring af dæk og gummidele på din bil. Dets virkning er baseret på en unik blanding af vaskestoffer med en balanceret mængde af rengøringsadditiver.
Tilføj til kurv

ADBL Interior Cleaner 500 ml

41,97 DKK
Fjerner nemt snavs, fingeraftryk, fedt og olier. Neutral pH. Perfekt til hurtig rengøring. Gendanner overfladens oprindelige udseende. Afslutter smudsfrit.
Læs mere

ADBL Green’gine 500 ml

35,00 DKK
Stærk koncentreret rengøringsmiddel til meget snavsede overflader. Blandingen af langsomt fordampende og sikre opløsningsmidler af høj kvalitet med overfladeaktive midler i alkalisk miljø danner et produkt med gode egenskaber
Tilføj til kurv

ADBL Shampoo 500 ml

52,50 DKK
Meget koncentreret premium autoshampoo. Shampooen har en neutral pH-værdi, som er skånsom for alle overflader på din bil.
Tilføj til kurv

ADBL Black Water 500 ml

48,97 DKK
Hurtig og let at bruge dæk og plastfornyer. Genopretter falmet overflade til et naturligt look. Giver et flot useeende samtidigt med at det beskytter mod UV stråling, vejsnavs og salt.
Tilføj til kurv

ADBL Bonnet 500 ml

45,50 DKK
Fjerner snavs let og skånsomt. Avancerede rengøringsmidler opløser pletter uden at påvirke farve og stoffets struktur.
Tilføj til kurv

ADBL Soft Interior Pad

13,96 DKK
ADBL Soft Interior Pad er en applikator med en diameter på 10 cm, lavet af blødt sort skum. Fin skumstruktur giver en sikker og effektiv påføring på overflader inde i bilen.
Tilføj til kurv

ADBL Clay Sponge

87,47 DKK
ADBL Clay Sponge er en svamp med et lag af polymerer, der erstatter traditionelle rengøring af lak. Fjerner let tjære, harpiks, asfalt, spor af insekter og andre fastsiddende forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

ADBL Synthetic Spray Wax 500 ml

72,06 DKK
ADBL Synthetic Spray Wax er hurtigt og nemt at bruge, spray og tør af formel. Virker fremragende såvel alene som sammen med alle voksarter, forseglinger eller andre beskyttende belægninger.
Tilføj til kurv

ADBL QD1 500 ml

69,27 DKK
ADBL QD1 fuldsyntetisk quick detailer. Produktet indeholder en høj dosis af polymerer og ​​syntetisk voks.
Tilføj til kurv

ADBL er en polsk producent af bilpleje og bil detailing. Mærkets mål er at støtte, beskytte, pleje og genopfriskning af bilens overflader. ADBL sælger godt, fordi kvaliteten, prisen og udførelsen af produkterne har vundet kundernes tillid. Virksomhedens mission er at give bilejere et bredt og rigt udvalg af produkter af høj kvalitet, der understøtter bildetailing.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af ADBL produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende ADBL produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!