ADBL er en polsk producent af bilpleje og bil detailing. Mærkets mål er at støtte, beskytte, pleje og genopfriskning af bilens overflader. ADBL sælger godt, fordi kvaliteten, prisen og udførelsen af produkterne har vundet kundernes tillid. Virksomhedens mission er at give bilejere et bredt og rigt udvalg af produkter af høj kvalitet, der understøtter bildetailing.

Hos Detailing.dk har vi et stort udvalg af ADBL produkter på lager og til rådighed til levering. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning vedrørende ADBL produkter, bedes du kontakte os, så hjælper et af vores team dig gerne!

Viser 1–20 af 30 resultater

ADBL Bubble Maker 200 ml

60,00 DKK
ADBL Bubble Maker er perfekt shampoo supplement. Forbedrer skumstabilitet og rengøringsegenskaber. Stød op på glatniveauet for en ridsefri vask. Indeholder korrosionshæmmere.
Tilføj til kurv

ADBL Detailing Swabs

19,95 DKK
ADBL Detailing Swabs sæt med fire omhyggeligt udvalgte detaljerede vatpinde med et skumhoved. Detailing Swabs er perfekte til rengøring af ventilationsgitre og andre små, svært tilgængelige steder i din bil.
Tilføj til kurv

ADBL CAREMITT Microfiber Vaskehandske

125,00 DKK
ADBL CAREMITT microfiber vaskehandske er lavet af høj kvalitet, blød og holdbar microfiber. Takket være sin unikke teknologi med absorberende og fleksible fibre tilpasser handsken sig perfekt til den rensede overflade
Tilføj til kurv

ADBL Frost Eater 500 ml

49,95 DKK
Hurtigvirkende og tidsbesparende formel. Ufarlig mod glas,lakering, gummi og plast. Velegnet til vinduer, spejle oglåse. Forhindrer ridser. Effektiv, selv under ekstreme vejrforhold på ned til -60°C.
Tilføj til kurv

ADBL Wheel Warrior 500 ml

59,95 DKK
Let syreholdig væske til rengøring af fælge med en behagelig og intens, frugtagtig duft. Opløser nemt snavs, rust og kalkaflejringer.
Tilføj til kurv

ADBL Quick Wax 500 ml

119,95 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.
Tilføj til kurv

ADBL Tire & Rubber Cleaner 500 ml

74,95 DKK
Specielt udviklet produkt til perfekt rengøring af dæk og gummidele på din bil. Dets virkning er baseret på en unik blanding af vaskestoffer med en balanceret mængde af rengøringsadditiver.
Tilføj til kurv

ADBL Vampire Liquid 500 ml

69,95 DKK
ADBL VAMPIRE LIQUID er et middel til at fjerne støv fra bremseklodser, flyverust og anden forurening af hele karosseriet.
Læs mere

ADBL Interior Cleaner 500 ml

59,95 DKK
Fjerner nemt snavs, fingeraftryk, fedt og olier. Neutral pH. Perfekt til hurtig rengøring. Gendanner overfladens oprindelige udseende. Afslutter smudsfrit.
Tilføj til kurv

ADBL Vampire Light 1 Liter

119,95 DKK
Neutral, ekstra glat gelformel til regelmæssig rengøring af alle typer fælge. Ekspert i bremsestøv og fjernelse af vej kontamineringer. Løsner effektivt forurenende stoffer og er let at skylle af.
Tilføj til kurv

ADBL Leather Kit

299,95 DKK
ADBL læderplejesæt Produktsæt med 6 produkter til rengøring og pleje af læder i køretøjets interiør
Tilføj til kurv

ADBL Snowball 500 ml

44,95 DKK
Hård mod snavs, men mild mod lak. Skummets fremragende stabilitet og volumen giver en forlænget virkning og bedre befugtning og sikrer som resultat mere effektiv fjernelse af snavs.
Tilføj til kurv

ADBL Tar Glue Remover 500 ml

75,00 DKK
Produktet er designet til sikker fjernelse af asfalt, lim, fedt fra lakerede dele, plastdele, glas, motor osv. Sikker for lak og plastelementer.
Læs mere

ADBL Green’gine 500 ml

50,00 DKK
Stærk koncentreret rengøringsmiddel til meget snavsede overflader. Blandingen af langsomt fordampende og sikre opløsningsmidler af høj kvalitet med overfladeaktive midler i alkalisk miljø danner et produkt med gode egenskaber
Tilføj til kurv

ADBL Shampoo 500 ml

75,00 DKK
Meget koncentreret premium autoshampoo. Shampooen har en neutral pH-værdi, som er skånsom for alle overflader på din bil.
Tilføj til kurv

ADBL Black Water 500 ml

69,95 DKK
Hurtig og let at bruge dæk og plastfornyer. Genopretter falmet overflade til et naturligt look. Giver et flot useeende samtidigt med at det beskytter mod UV stråling, vejsnavs og salt.
Tilføj til kurv

ADBL Bonnet 500 ml

65,00 DKK
Fjerner snavs let og skånsomt. Avancerede rengøringsmidler opløser pletter uden at påvirke farve og stoffets struktur.
Tilføj til kurv

ADBL Twister Medium Rensebørste til skruemaskin

99,95 DKK
ADBL Twister Medium Rensebørste er en rund tekstilbørste. Takket være nøje udvalgte børstehår er de velegnede til forskellige tekstilmaterialer.
Læs mere

ADBL Twister Soft Rensebørste til skruemaskin

99,95 DKK
ADBL Twister Soft Rensebørste er en rund tekstilbørste. Takket være de bløde børster er den velegnet til følsomme materialer.
Læs mere

ADBL Dementor Towel Håndklæde

190,00 DKK
Premium aftørringshåndklæde af højeste kvalitet for de sarte laktyper og med den største forsigtighed. Med enorm arbejdsflade, dobbelt struktur og ekstremt tykke, blide fibre med forbedret kapillær effekt.
Læs mere