Viser 1–16 af 20 resultater

Chemical Guys Jetseal Matte Sealant Paint Protect 473 ml

365,95 DKK
JetSeal Matte er verdens første beskyttende forsegler formuleret til at hjælpe med at bevare den originale sprøde satinglans på matte overflader uden at tilføre uønsket glans.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Carnauba Wax 750 ml

74,72 DKK
Meget teknologisk avanceret, to-fase flydende voks med et stort indhold af den brasilianske Carnauba. Giver lakken glans og farvedybde. Beskytter permanent mod skadelige vejrforhold.
Tilføj til kurv

Collinite 915 Marque D’Elegance

319,00 DKK
Collinite 915 Marque D'Elegance kan prale af det højeste carnauba indhold i Collinite serien, hvilket resulterer i, at det producerer en meget højglansfinish og virkelig er deres fineste voks i området uden at være dyr som andre high-end voks.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Paste Wax

399,00 DKK
Meguiars mest avancerede hydrofobiske (vandafvisende) voks til dato! Meguiars har udvidet deres skala med denne rene syntetiske voks, som giver en forlænget beskyttelse med forstærket glans og dybde.
Tilføj til kurv

Soft99 Ekslusivt Fusso og Glaco kit Mørk

389,95 DKK
Soft99 ekslusivt Fusso og Glaco kit til mørke biler Sæt med holdbar coating, nem glaspolering og ridsefjerner samt glascoating. Ultra vandafvisende.
Tilføj til kurv

Soft99 Ekslusivt Fusso og Glaco kit Lys

389,95 DKK
Soft99 ekslusivt Fusso og Glaco kit til lyse biler Sæt med holdbar coating, nem glaspolering og ridsefjerner samt glascoating. Ultra vandafvisende.
Tilføj til kurv

Turtle Hybrid Solutions To The Max Wax 414 ml

296,65 DKK
Turtle Hybrid Solutions To The Max Wax bruger en unik blanding af proprietære polymerer, infunderet med graphene til at blive en højtydende flydende voks.
Tilføj til kurv

ADBL Quick Wax 500 ml

83,97 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.
Læs mere

Collinite No. 845 Insulator Wax

174,00 DKK
Collinite siger, at No845 Insulator Wax er deres bedst sælgende voks, vi bruger dette meget, og vi forstår hvorfor. Collinite no 845 Isolator voks er den flydende version af Collinite 476s.
Tilføj til kurv

Menzerna Sealing Wax Protection

75,00 DKK
Menzerna Sealing Wax Protection 250 ml giver en højglans, beskyttende glans til alle bil glans finisher.
Tilføj til kurv

Sonax Carnauba Spray wax 500 ml

159,00 DKK
Sonax Carnauba Spray Wax er en nem og effektiv måde at holde din bil skinnende og friskpoleret. Det er utrolig let at påføre ved bare at sprøjte og tørre af.
Tilføj til kurv

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml

249,95 DKK
En autovoks med Si02-hybridteknologi. Denne flydende voks giver langvarig keramisk beskyttelse. Påføring af autovoksen er nemt, og giver vandperler, som vi kender det fra en almindelig flydende autovoks.
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv

Poorboys Wheel Sealant Fælgforsegler

162,95 DKK
Poorboys Wheel Sealant er en langvarig beskyttende voks til fælge.
Tilføj til kurv

Collinite No. 476s Super Doublecoat Voks

175,00 DKK
En signaturglans, kraftig beskyttelse og den ultimative Collinite-holdbarhed
Tilføj til kurv

Soft99 New Fusso Coat 12 Months Wax White

274,95 DKK
Soft99 New Fusso Coat 12 Months Wax White er en af de bedste bilvoks til biler med lyse farver.
Tilføj til kurv

Anvendelse af en bilvoks er det sidste trin i dine detailing. En naturlig karnauba voks forsegler og beskytter din lak, mens du tilføjer både dybde og glans.