Tjærefjerner indeholder en aktiv ingrediens, der opløser tjære, lim og træsaft, så forureningen skylles sikkert af og undgår beskadigelse af lakken.

Viser alle 10 resultater

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

89,00 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!

Chemical Guys Decon Glue And Label Remover 500 ml

99,95 DKK
Chemical Guys Decon Glue And Label Remover er perfekt til at fjerne lim klæbemiddel og etiketter sikkert fra lakken og glas overflader.

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

129,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!

CarPro TRIX 500ml

122,95 DKK
CarPro TRIX er en stærk affedtningsmiddel, asfaltfjerner og jernpartikelfjerner til stort set alle udvendige overflader.

Wowo’s Fallout Remover

114,95 DKK
Hvad kan du ikke se eller føle, men ved er der? Nedfalds partiklerne indlejret i dit lak, det er hvad! Brug blot Wowo's Fallout Remover og se partiklerne sive ud af lakken.

Wowo’s Tar & Glue Remover

99,95 DKK
Der er ikke noget værre end at have alle de forfærdelige små tjære og limpletter fastgjort til dit smukke lak og hjul. Derfor gjorde vi denne superduper nem at bruge Tar & Glue Remover. Anvend bare, lad det arbejde og tør det af.

Gyeon Q2M Bug & Grime

89,00 DKK
Gyeon Q2M Bug & Grime er et stærkt, klar til brug produkt, der er udviklet til at opløse insekter, skidt og snavs på en hurtig og sikker måde

CarPro TarX

Fra: 124,95 DKK
Baseret på naturlige ingredienser opløser Tar-X stædig tjære, gummi, insekter og andre forurenende stoffer.