Tjærefjerner indeholder en aktiv ingrediens, der opløser tjære, lim og træsaft, så forureningen skylles sikkert af og undgår beskadigelse af lakken.

Viser alle 9 resultater

Elite Detailer Tar&Glue 750 ml

64,95 DKK
Elite Detailer Tar&Glue fjerner forurenende stoffer fra harpiksen, tjære, lim, klisterrester og asfalt. Takket være sin neutrale pH-værdi er den sikker på alle overflader som glas, plast, krom, voks og keramiske coating.
Læs mere

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

89,00 DKK 80,10 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!
Tilføj til kurv

ADBL Tar Glue Remover 500 ml

75,00 DKK
Produktet er designet til sikker fjernelse af asfalt, lim, fedt fra lakerede dele, plastdele, glas, motor osv. Sikker for lak og plastelementer.
Læs mere

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

109,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!
Tilføj til kurv

CarPro TRIX 500ml

122,95 DKK
CarPro TRIX er en stærk affedtningsmiddel, asfaltfjerner og jernpartikelfjerner til stort set alle udvendige overflader.
Tilføj til kurv

Wowo’s Fallout Remover

114,95 DKK
Hvad kan du ikke se eller føle, men ved er der? Nedfalds partiklerne indlejret i dit lak, det er hvad! Brug blot Wowo's Fallout Remover og se partiklerne sive ud af lakken.
Tilføj til kurv

Wowo’s Tar & Glue Remover

99,95 DKK
Der er ikke noget værre end at have alle de forfærdelige små tjære og limpletter fastgjort til dit smukke lak og hjul. Derfor gjorde vi denne superduper nem at bruge Tar & Glue Remover. Anvend bare, lad det arbejde og tør det af.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Bug & Grime

89,00 DKK
Gyeon Q2M Bug & Grime er et stærkt, klar til brug produkt, der er udviklet til at opløse insekter, skidt og snavs på en hurtig og sikker måde
Tilføj til kurv

CarPro TarX

Fra: 124,95 DKK
Baseret på naturlige ingredienser opløser Tar-X stædig tjære, gummi, insekter og andre forurenende stoffer.