Viser alle 6 resultater

Koch Chemie Eulex Lim & Tjærefjerner 1 Liter

119,00 DKK
Koch Chemie Eulex er Special produktet til hurtig fjernelse af klæbemidler (f.eks. klister- og limrester), gummi, træharpiks, blækpletter, olier, fedtstoffer, tjære osv. fra opløsningsmiddel bestandige overflader som maling, glas, keramik, metal mv. Dampe hurtigt og fri for rester og indeholder ingen halogenerede kulbrinter.
Tilføj til kurv

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

89,00 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!
Tilføj til kurv

CarPro TRIX 500ml

122,95 DKK
CarPro TRIX er en stærk affedtningsmiddel, asfaltfjerner og jernpartikelfjerner til stort set alle udvendige overflader.
Tilføj til kurv

Wowo’s Fallout Remover

86,21 DKK
Hvad kan du ikke se eller føle, men ved er der? Nedfalds partiklerne indlejret i dit lak, det er hvad! Brug blot Wowo's Fallout Remover og se partiklerne sive ud af lakken.
Tilføj til kurv

Wowo’s Tar & Glue Remover

74,96 DKK
Der er ikke noget værre end at have alle de forfærdelige små tjære og limpletter fastgjort til dit smukke lak og hjul. Derfor gjorde vi denne superduper nem at bruge Tar & Glue Remover. Anvend bare, lad det arbejde og tør det af.
Læs mere

CarPro TarX

Fra: 124,95 DKK
Baseret på naturlige ingredienser opløser Tar-X stædig tjære, gummi, insekter og andre forurenende stoffer.

Tjærefjerner indeholder en aktiv ingrediens, der opløser tjære, lim og træsaft, så forureningen skylles sikkert af og undgår beskadigelse af lakken.