Viser 1–20 af 54 resultater

Elite Detailer Gum Shiner 500 ml

39,87 DKK
Innovativ klar til brug forberedelse til pleje af gummimåtter. Det gendanner den originale sorthed af gummi, gør den efterfølgende vask lettere og forårsager ikke glat af bilmåtter.
Tilføj til kurv

ADBL Detailing Swabs

16,96 DKK
ADBL Detailing Swabs sæt med fire omhyggeligt udvalgte detaljerede vatpinde med et skumhoved. Detailing Swabs er perfekte til rengøring af ventilationsgitre og andre små, svært tilgængelige steder i din bil.
Tilføj til kurv

Kwazar Venus Super 360 Pro+ Foamer 2 L

172,00 DKK
Kwazar Venus Pro Super Foamer er en kemikaliebestandig tryk sprøjte, der bruges til at påføre skum hurtigt uden behov for en højtryksrenser eller skumpistol. Den har en solid, kraftig konstruktion og kan rumme hele 2 liter væske. Dette er en økonomisk, god skumsprøjte af meget god kvalitet.
Tilføj til kurv

ADBL Twister Medium Rensebørste til skruemaskin

84,96 DKK
ADBL Twister Medium Rensebørste er en rund tekstilbørste. Takket være nøje udvalgte børstehår er de velegnede til forskellige tekstilmaterialer.
Læs mere

ADBL Twister Soft Rensebørste til skruemaskin

84,96 DKK
ADBL Twister Soft Rensebørste er en rund tekstilbørste. Takket være de bløde børster er den velegnet til følsomme materialer.
Læs mere

ADBL Soft Interior Pad

16,96 DKK
ADBL Soft Interior Pad er en applikator med en diameter på 10 cm, lavet af blødt sort skum. Fin skumstruktur giver en sikker og effektiv påføring på overflader inde i bilen.
Tilføj til kurv

CarPro Terry håndklæde

31,46 DKK
CarPro Terry er ideel til rengøring af glas, fjernelse af polering, rengøring af interiør og læder, vokspudsning, generelle rengøringsopgaver og fjernelse af coating.
Tilføj til kurv

CarPro 2Face Edgeless Microfiber håndklæde

31,46 DKK
2Face er fremragende til aftørring af coating, voks og en god mulighed for brug med skyllefri vask.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Fresh Up Odor Eliminator 1 L

134,95 DKK
Koch Chemie Fresh Up Odor Eliminator er en deodorant, der indkapsler dårlig lugt og arbejder med den. Giver en frisk duft
Tilføj til kurv

FurEater Mundstykke til dyrehår

206,10 DKK
Den originale patenterede FurEater. Fjerner nemt og effektivt dyrehår og snavs fra biler, måtter, tæpper, møbler og tøj. Brug den i hånden eller sæt den på støvsugeren.
Tilføj til kurv

Meguiars Detailing Swabs (20 stk)

113,01 DKK
Genanvendelige applikatorer til svært tilgængelige steder.
Læs mere

Tornador Black Z020 RS

1.220,95 DKK
Tornador Black Z020 RS er intet mindre end genialt, når det kommer til rengøring af kabinen. Tornador Black Z020 RS bruges sammen med en kompressor til at rense bilens kabine.
Læs mere

Skum Applikator

14,00 DKK
Applicator Pad er en meget blød svamp, lavet af skum, som kan bruges til at bruge så lidt af dit produkt som muligt, så effektivt som muligt.
Tilføj til kurv

Soft99 Anti-Fog Spray 180 ml

56,66 DKK
Hurtigt og effektivt fjerner irriterende dug på de kolde vintermorgener og de regnfulde dage.
Tilføj til kurv

Soft99 Detailing Pensel til Interiør

20,66 DKK
Interiør-børsten fra Soft99 er beregnet til brug inde i kabinen. Børsten fra Soft99 er lavet med materialer af den højeste kvalitet.
Tilføj til kurv

Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus

99,00 DKK
Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus fjerner hurtigt og effektivt dårlig lugt i det klimatiserede system og efterlader en frisk duft. Fjerner bakterier, vira og forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

Valet Pro Ultra Soft Pensel Lille

49,46 DKK
Denne pensel fra Valet Pro har lange, ultrabløde kemikaliebestandige pensel, hvilket gør den ideel til detailing af sarte områder med tungere rengøringsmidler uden at ridse.
Tilføj til kurv

Meguiars Even Coat Microfiber Applicator Pads (2 stk.)

67,96 DKK
Meguiars Even Coat er en blød mikrofiber applikator. Ideel til påføring af voks, lakforsegling eller fin polering.
Tilføj til kurv

Detailing Finger Applikator

26,95 DKK
Den besværlige forsegling af fælgen er endelig slut. Med denne geniale finger applikator er det børns leg at komme ind i de svære områder.
Tilføj til kurv

Monster shine Applicator

17,95 DKK
Monster Shine Applicator - dette er en applikator, der vil være perfekt til manuel polering af din lak såvel som til påføring af voks.
Tilføj til kurv