Stof og Tæppe pleje – Rens kaffe, olie, mudder og andre pletter fra tæpper, tekstil og sæder, og læg derefter en hydrofob beskyttelse for at forhindre dannelse af pletter i fremtiden.

Viser alle 16 resultater

Elite Detailer Textile Hard 1 Liter

45,47 DKK
Textile Hard er et stærkt textilrens til vask og rengøring af sædebetræk , fjerner perfekt det hårdeste, mest stædige snavs fra sædebetræk og plast.
Tilføj til kurv

Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser 1 L

101,15 DKK
Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser er specifikt et indvendigt og specialrengøringsmiddel til dyb og grundig fjernelse af olie, fedt, sod, misfarvning af rygning og blæk. Det er lavet til brug på plast, polstring, tagbeklædning og tekstiler.
Tilføj til kurv

ADBL Bonnet 500 ml

55,25 DKK
Fjerner snavs let og skånsomt. Avancerede rengøringsmidler opløser pletter uden at påvirke farve og stoffets struktur.
Tilføj til kurv

Sonax Xtreme Interior Shampoo Kabine & Kalecherens 500 ml

84,96 DKK
Sonax Xtreme Interior Shampoo Kabine & Kalecherens er idéel til effektiv rengøring og opfriskning i bilens interiør.
Tilføj til kurv

CarPro Inside 500 ml

101,66 DKK
CarPro Inside læder og interiør rens tackler enhver forhindring til indvendig rengøring let!
Tilføj til kurv

Angelwax ABSOLUTION 500ml

104,45 DKK
Absolution Tæppe & Polstring Cleaner er den ideelle løsning til fjernelse af stædige interiør pletter.
Tilføj til kurv

Wowo’s Interior Cleaner

84,96 DKK
Du bad om det, vi leverede! Endelig en one-stop interiør rengøringsmiddel, du kan bruge på alle dele af din bils interiør. Wowo's Interior Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra dash og dørpaneler til sæder og tæpper. Wowo's Interior Cleaner gør det hele!
Tilføj til kurv

Wowo’s Fabric Sealant

135,96 DKK
Nu er du færdig med at rengøre det indvendige, og det ser godt ud og dufte godt, lad os holde det på den måde med Wowo's Fabric Sealant. Bare spray på og lad det tørre. Det er så let.
Tilføj til kurv

Colourlock Imprægnering Til Læder Og Tekstiler

94,05 DKK
Colourlock Imprægnering Spray er en skånsom anti- pletbeskytter til følsom nubuck og ruskind samt tekstiler. Selvom det vil gøre overflader vandafvisende, beskytter det ikke mod ældning og skørhed. Til bil læder Lædersofa Lædertaske Lædertøj Sko
Tilføj til kurv

Colourlock Tekstil Og Alcantara Plejesæt

199,45 DKK
Dette er et komplet sæt til rengøring og beskyttelse af sarte tekstiler og alcantara. Her har du alt hvad du behøver for at tage dig af dit interiør. Til bil læder   Lædersofa
Tilføj til kurv

Colourlock Fabric & Alcantara Cleaner

170,99 DKK
Alcantara og andre syntetiske tekstiler skal rengøres fra tid til anden. Colourlock Fabric & Alcantara Cleaner er ideel til almindelig vedligeholdelsesrengøring samt til behandling af specifikke pletter.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Multi Interior Cleaner 750 ml

86,36 DKK
Indvendigt rengøringsmiddel til nem rengøring af let til medium forurening. Snavs fjernes let, mens den efterlader en frisk duft.
Læs mere

Koch Chemie Pol Textile, Leather & Alcantara Cleaner 1 L

72,21 DKK
Koch Chemie Pol Star er et rengøringsmiddel til tekstiler, alcantara og læder. Ph neutral og efterlader en vis beskyttelse.
Tilføj til kurv

Sonax Textil & Læderbørste

50,15 DKK
Dette er en ergonomisk rengøringsbørste til både tør og våd rengøring af tekstiler og til grundig og blid rengøring af glatte læderoverflader.
Læs mere

Tuga Teufels-Reiniger

68,79 DKK
Tuga Teufels-Reiniger er et højaktivt, elektrolytisk rengøringsprodukt. Dette rensemiddel er let spred bar og uovertruffen til at frigøre snavs.
Læs mere

CarPro CQuartz Fabric 500 ml

365,36 DKK
CarPro C.Quartz Fabric er en imprægnering til alle tekstiler, du finder på din bil. Uanset om det er en cabriolet, eller du bare vil beskytte dine sæder.
Tilføj til kurv