Stof og Tæppe pleje – Rens kaffe, olie, mudder og andre pletter fra tæpper, tekstil og sæder, og læg derefter en hydrofob beskyttelse for at forhindre dannelse af pletter i fremtiden.

Viser alle 18 resultater

Koch Chemie MZR Mehrzweckreiniger 1 L

119,00 DKK
Koch Chemie MZR Mehrzweckreiniger er specifikt et indvendigt og specialrengøringsmiddel til dyb og grundig fjernelse af olie, fedt, sod, misfarvning af rygning og blæk. Det er lavet til brug på plast, polstring, tagbeklædning og tekstiler.

ADBL Bonnet 500 ml

65,00 DKK
Fjerner snavs let og skånsomt. Avancerede rengøringsmidler opløser pletter uden at påvirke farve og stoffets struktur.

Sonax Xtreme Interior Shampoo Kabine & Kalecherens 500 ml

99,95 DKK
Sonax Xtreme Interior Shampoo Kabine & Kalecherens er idéel til effektiv rengøring og opfriskning i bilens interiør.

CarPro Inside 500 ml

112,95 DKK
CarPro Inside læder og interiør rens tackler enhver forhindring til indvendig rengøring let!

Angelwax ABSOLUTION 500ml

109,95 DKK
Absolution Tæppe & Polstring Cleaner er den ideelle løsning til fjernelse af stædige interiør pletter.

Wowo’s Interior Cleaner

99,95 DKK
Du bad om det, vi leverede! Endelig en one-stop interiør rengøringsmiddel, du kan bruge på alle dele af din bils interiør. Wowo's Interior Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra dash og dørpaneler til sæder og tæpper. Wowo's Interior Cleaner gør det hele!

Wowo’s Fabric Sealant

159,95 DKK
Nu er du færdig med at rengøre det indvendige, og det ser godt ud og dufte godt, lad os holde det på den måde med Wowo's Fabric Sealant. Bare spray på og lad det tørre. Det er så let.

Colourlock Imprægnering Til Læder Og Tekstiler

99,00 DKK
Colourlock Imprægnering Spray er en skånsom anti- pletbeskytter til følsom nubuck og ruskind samt tekstiler. Selvom det vil gøre overflader vandafvisende, beskytter det ikke mod ældning og skørhed. Til bil læder Lædersofa Lædertaske Lædertøj Sko

Gtechniq I1 Smart Fabric V2 Tekstil imprægnering

199,00 DKK
Høyeffektivt tekstil imprægneringsmiddel.

Colourlock Tekstil Og Alcantara Plejesæt

209,95 DKK
Dette er et komplet sæt til rengøring og beskyttelse af sarte tekstiler og alcantara. Her har du alt hvad du behøver for at tage dig af dit interiør. Til bil læder     Lædersofa

Colourlock Fabric & Alcantara Cleaner

179,99 DKK
Alcantara og andre syntetiske tekstiler skal rengøres fra tid til anden. Colourlock Fabric & Alcantara Cleaner er ideel til almindelig vedligeholdelsesrengøring samt til behandling af specifikke pletter.

Koch Chemie Pol Textile, Leather & Alcantara Cleaner 1 L

84,95 DKK
Koch Chemie Pol Star er et rengøringsmiddel til tekstiler, alcantara og læder. Ph neutral og efterlader en vis beskyttelse.

Koch Chemie Multi Interior Cleaner 750 ml

95,95 DKK
Indvendigt rengøringsmiddel til nem rengøring af let til medium forurening. Snavs fjernes let, mens den efterlader en frisk duft.

Sonax Textil & Læderbørste

59,00 DKK
Dette er en ergonomisk rengøringsbørste til både tør og våd rengøring af tekstiler og til grundig og blid rengøring af glatte læderoverflader.

Tuga Teufels-Reiniger

68,79 DKK
Tuga Teufels-Reiniger er et højaktivt, elektrolytisk rengøringsprodukt. Dette rensemiddel er let spred bar og uovertruffen til at frigøre snavs.

CarPro CQuartz Fabric 500 ml

405,95 DKK
CarPro C.Quartz Fabric er en imprægnering til alle tekstiler, du finder på din bil. Uanset om det er en cabriolet, eller du bare vil beskytte dine sæder.