Auto Shampoo renser dit køretøj og giver smøring, så din Wash Mitt glider over overfladen. Bil shampoo findes i nogle få varianter, herunder glans forbedrende, vask og voks såvel som specialiserede til matte og satin finish.

Viser 1–20 af 33 resultater

Chemical Guys Meticulous Matte Auto Car Wash Shampoo 473 ml

101,16 DKK
Meticulous Matte Auto Car Wash Shampoo er den første mat-sikre autoshampoo, der ikke tilføjer uønsket glans, mens den bruger avanceret skummende teknologi til at forhindre ridser i de følsomme mat overflade.
Tilføj til kurv

Autoglym Polar Collection

279,96 DKK
Autoglym Polar Collection pakken giver dig mulighed for at prøve det meget populære Autoglym Polar sortiment uden at købe versionerne i fuld størrelse.
Tilføj til kurv

Sonax ProfiLine ActiFoam Energy 1 Liter

106,21 DKK
Sonax ProfiLine ActiFoam Energy er en PH neutral skum forvask til enten skumlanse eller forstøver. Produktet er pH-Neutal og kan derfor bruges til sarte overflader som folie samt fjerner ikke voks eller coatings.
Tilføj til kurv

Elite Detailing Shampoo Banana 1 Liter

41,97 DKK
En stærkt koncentreret autoshampoo med en neutral pH og banan duft. Det skaber tæt og stabilt aktivt skum, blødgør perfekt snavs. Takket være det høje indhold af overfladeaktive stoffer fjerner det perfekt alle urenheder og sikrer optimal glidning af svampe og vaskehandsker.
Læs mere

Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

254,15 DKK
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax bringer to unikke væsker sammen i en spand for at levere resultater i modsætning til noget, du har oplevet før. Meguiar's Hybrid Ceramic Wash blandes med glatte overfladeaktive stoffer med lavt skum for let at løfte og vaske snavs og skidt væk.
Tilføj til kurv

CarPro Hydro2 foam Shampoo

148,45 DKK
CarPro HydroFoam tager "vask og voks" et langt skridt videre! Vask og beskyt lakken med en silica-rig formel udviklet til at vare måneder
Tilføj til kurv

Sonax glans shampoo 1 L

53,51 DKK
Opløser snavs hurtigt og effektivt. Rengør lakken med skånsomme indholdsstoffer. Indeholder ikke voks. Fosfatfri.
Tilføj til kurv

Turtle Ceramic Wash & Wax 1,42 L

157,50 DKK
Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax er en autoshampoo med hydro-glide vaske polymerer til ridsefri rengøring på alle overflader.
Læs mere

Menzerna MZ WASH Premium Bilshampoo 1 L

80,75 DKK
Dette er en premium bilshampoo fra Menzerna. MZ Wash fjerner snavs uden at efterlade rester og forbereder overfladen perfekt til polering.
Tilføj til kurv

ADBL Snowball 500 ml

38,21 DKK
Hård mod snavs, men mild mod lak. Skummets fremragende stabilitet og volumen giver en forlænget virkning og bedre befugtning og sikrer som resultat mere effektiv fjernelse af snavs.
Tilføj til kurv

ADBL Shampoo 500 ml

63,75 DKK
Meget koncentreret premium autoshampoo. Shampooen har en neutral pH-værdi, som er skånsom for alle overflader på din bil.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Wash & Wax 1,42 L

203,96 DKK
I modsætning til traditionelle "Wash & Wax" produkter er typisk svage på skum, glans og beskyttelse, men ikke længere!
Læs mere

Meguiars NXT Car Wash 473 ml

84,11 DKK
Hvis vi sammensatte en liste over 'Bedste bilshampooer', ville Meguiar's NXT Generation Car Wash være øverst på denne liste!
Tilføj til kurv

Meguiars Gold Class Shampoo 473 ml

84,11 DKK
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner er en luksuriøs bilshampoo designet til at give en ren og skinnende lak.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Gentle Snow Foam GSF 1000 ml

127,46 DKK
Koch Chemie Gentle Snow Foam er en blid, pH-neutral skum, der bedst kan sammenlignes med sne, og bruges til forvask af din bil.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Hydro Suds Ceramic Snow Foam Auto Wash Shampoo 473 ml

148,68 DKK
Hydroslick er specielt udviklet til at vedligeholde eksisterende Si02 baserede coatings. Men kan også sagtens bruges på ikke coated biler, hvor den vil tilføje glans og beskyttelse til lakken.
Tilføj til kurv

P&S Pearl Auto Shampoo 950 ml

122,95 DKK
P&S Pearl autoshampoo er en pH-Neutral højt skummende autoshampoo. Der også er ekstra drøj i brug, og som kan bruges som en effektiv forvaskprodukt i skumlansen.
Tilføj til kurv

Optimum No Rinse wash and shine

158,36 DKK
Optimum No Rinse Wash and Shine er et andet fantastisk produkt fra Optimum.
  • Skånsom og effektiv Skyllefri autoshampoo
  • Miljøvenlig og vand besparende produkt
Tilføj til kurv

Wowo’s Awesome Foam

84,96 DKK
Ultra tykt skum med Wowo's Awesome Foam Wowo's Awesome Foam er et meget koncentreret foam med fremragende rengøringsevne. Derudover er Awesome Foam sikkert for voks, forsegler og quick detailer!
Tilføj til kurv

Wowo’s Detailers Shampoo

84,96 DKK
Nogle gange i livet er de enkleste løsninger de bedste løsninger. Derfor har vi ikke overkompliceret Wowo's Detailers Shampoo. Ingen glansforstærkere, ingen tørringshjælpemidler, bare en ren shampoo med høj aktivitet, der er perfekt til alle dine regelmæssige vedligeholdelsesvask.
Tilføj til kurv