Auto Shampoo renser dit køretøj og giver smøring, så din Wash Mitt glider over overfladen. Bil shampoo findes i nogle få varianter, herunder glans forbedrende, vask og voks såvel som specialiserede til matte og satin finish.

Viser 1–20 af 33 resultater

Autoglym Polar Collection

349,95 DKK
Autoglym Polar Collection pakken giver dig mulighed for at prøve det meget populære Autoglym Polar sortiment uden at købe versionerne i fuld størrelse.

Sonax ProfiLine ActiFoam Energy 1 Liter

124,95 DKK
Sonax ProfiLine ActiFoam Energy er en PH neutral skum forvask til enten skumlanse eller forstøver. Produktet er pH-Neutal og kan derfor bruges til sarte overflader som folie samt fjerner ikke voks eller coatings.

Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

299,00 DKK
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax bringer to unikke væsker sammen i en spand for at levere resultater i modsætning til noget, du har oplevet før. Meguiar's Hybrid Ceramic Wash blandes med glatte overfladeaktive stoffer med lavt skum for let at løfte og vaske snavs og skidt væk.

CarPro HydroFoam

164,95 DKK
CarPro HydroFoam tager "vask og voks" et langt skridt videre! Vask og beskyt lakken med en silica-rig formel udviklet til at vare måneder

Sonax glans shampoo 1 L

62,95 DKK
Opløser snavs hurtigt og effektivt. Rengør lakken med skånsomme indholdsstoffer. Indeholder ikke voks. Fosfatfri.

Menzerna MZ WASH Premium Bilshampoo 1 L

95,00 DKK
Dette er en premium bilshampoo fra Menzerna. MZ Wash fjerner snavs uden at efterlade rester og forbereder overfladen perfekt til polering.

ADBL Snowball 500 ml

44,95 DKK
Hård mod snavs, men mild mod lak. Skummets fremragende stabilitet og volumen giver en forlænget virkning og bedre befugtning og sikrer som resultat mere effektiv fjernelse af snavs.

ADBL Shampoo 500 ml

75,00 DKK
Meget koncentreret premium autoshampoo. Shampooen har en neutral pH-værdi, som er skånsom for alle overflader på din bil.

Meguiars Ultimate Wash & Wax 1,42 L

239,95 DKK
I modsætning til traditionelle "Wash & Wax" produkter er typisk svage på skum, glans og beskyttelse, men ikke længere!

Meguiars NXT Car Wash 473 ml

98,95 DKK
Hvis vi sammensatte en liste over 'Bedste bilshampooer', ville Meguiar's NXT Generation Car Wash være øverst på denne liste!

Meguiars Gold Class Shampoo 473 ml

98,95 DKK
Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner er en luksuriøs bilshampoo designet til at give en ren og skinnende lak.

Bilt Hamber Auto Foam 5 L – Snow Foam

174,95 DKK
Premium aktiv bil forvask snowfoam, der er skånsom mod lakken.
  • Vandbaseret
  • Opløsningsmiddelfri
  • Fjerner selv det stærkeste snavs

Chemical Guys Hydro Suds Ceramic Snow Foam Auto Wash Shampoo 473 ml

168,95 DKK
Hydroslick er specielt udviklet til at vedligeholde eksisterende Si02 baserede coatings. Men kan også sagtens bruges på ikke coated biler, hvor den vil tilføje glans og beskyttelse til lakken.

P&S Pearl Auto Shampoo 950 ml

122,95 DKK
P&S Pearl autoshampoo er en pH-Neutral højt skummende autoshampoo. Der også er ekstra drøj i brug, og som kan bruges som en effektiv forvaskprodukt i skumlansen.
Optimum No Rinse wash and shine
NEW FORMULA

Optimum No Rinse wash and shine

179,95 DKK
Optimum No Rinse Wash and Shine er et andet fantastisk produkt fra Optimum.
  • Skånsom og effektiv Skyllefri autoshampoo
  • Miljøvenlig og vand besparende produkt

Wowo’s Awesome Foam

99,95 DKK
Ultra tykt skum med Wowo's Awesome Foam Wowo's Awesome Foam er et meget koncentreret foam med fremragende rengøringsevne. Derudover er Awesome Foam sikkert for voks, forsegler og quick detailer!

Wowo’s Detailers Shampoo

99,95 DKK
Nogle gange i livet er de enkleste løsninger de bedste løsninger. Derfor har vi ikke overkompliceret Wowo's Detailers Shampoo. Ingen glansforstærkere, ingen tørringshjælpemidler, bare en ren shampoo med høj aktivitet, der er perfekt til alle dine regelmæssige vedligeholdelsesvask.