Rude og Glaspleje – Her finder du et stort udvalg af ruderens og tilbehør, der alle er designet til at få glas til at gnistre med fornyet klarhed og synlighed.

Viser alle 20 resultater

Autoglym Glass Spray Ruderens

124,95 DKK
Ruderens fra Autoglym. Super effektiv og hurtig ruderens til hyppig brug, som fjerner insektrester, trafikfilm og snavs. Indeholder ikke silikone, voks eller slibemidler.

Stoner Glass Reach & Clean Tool

149,95 DKK
Super effektiv tilbehør til når du skal til at rense og fjerne urenheder på dit glas og ruder, hvor det er svært at komme til!

Soft99 Anti-Fog Spray 180 ml

62,95 DKK
Hurtigt og effektivt fjerner irriterende dug på de kolde vintermorgener og de regnfulde dage.

ADBL Glass Pro 500 ml

69,95 DKK
ADBL Glass Pro: Hyperkoncentreret formel, der genopretter ren optisk klarhed. Ekstremt hurtig fordampning selv under høj luftfugtighed og lave temperaturforhold. Emulgere effektiv snavs.

CarPro Fog Fight Kit 100 ml

72,95 DKK
Stop dug på vinduerne og kondensdannelse på dine glasoverflader med CarPro Fog Fight!

CarPro Eraser

Fra: 88,95 DKK
CarPro Eraser Intensive Oil and Polish Cleaner er et fantastisk rengøringsmiddel, du bruger på køretøjets ydre for at sikre, at det er helt rent.

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner 709 ML

122,95 DKK
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner er et af de hårdeste produkter til korrekt rengøring af vinduerne indeni. Dette er, hvad mange mennesker glemmer, når de arbejder på bilen! De fleste glasrenseprodukter består af vand, sæbe og alkohol. Vandet tørres væk, alkoholen fordamper og sæben forbliver som pletter / striber.

Angelwax VISION 500ml

89,95 DKK
Angelwax Vision glasrenser er udvilket til at fjerne insekter, silikone og andre forurenende stoffer, der kan tilsløre og nedsætte dit syn under kørsel.

Dry Me A River Waffle Weave Towel 41x61cm

59,95 DKK
Som navnet antyder, har Waffle Weave den populære vaffelstruktur og er sandsynligvis den mest populære mikrofiberklud til rengøring af ruder.

Premium Microfiber Glass Towel

39,95 DKK

Absolut BEST-IN-CLASS af alle de glas / vindueshåndklæder, vi nogensinde har testet.

Black Diamond Glass Towel 41x41cm

29,95 DKK
Diamantstrukturen kombinerer to typiske glasdugtyper - den kombinerer vaffelstrukturens gode rengøringsegenskaber med glidende egenskaber af glatte glasduge.

Blue Diamond Glass Towel 41x41cm

29,95 DKK
Diamantstrukturen kombinerer to typiske glasdugtyper - den kombinerer vaffelstrukturens gode rengøringsegenskaber med glidende egenskaber af glatte glasduge.

Wowo’s Glass Cleaner

84,95 DKK
Wowo's Glass Cleaner leverer stribefri glasrengøring i en flaske i professionel størrelse. Så let at bruge, det eneste lettere er at få en anden til at gøre det for dig!

Gyeon Q2M Glass 500ml

79,00 DKK
Q2M Glass er det ultimative valg til hurtig, nem og effektiv rengøring af alle typer bilglas.

Koch Chemie Speed Glass Cleaner 750 ml

89,95 DKK
Færdigblandet glasrens klar til brug til rengøring af alle glatte glasoverflader. Trækker strimmelfrit og forbedrer rengøringsdugens glidende effekt. Efterlader en frisk duft.

Soft99 Wash Mist

89,95 DKK
Soft99 Wash Mist er et rengørings middel og meget praktisk og velegnet til interiør.

Sonax Xtreme Glass Clear Nano Pro

84,95 DKK
Dette produkt er et ekstremt og kraftigt rengøringsmiddel til alle alle ruder, både det indvendig og udvendige glasoverflader.

CarPro Clarify Glasrens 500 ml

92,99 DKK
CarPro Clarify gør ruderne klarere end nogensinde. Når CarPro leverer glasrenser, gøres det med stil.