Rens af lakken – flyverust, insekter, tjære, bremsestøv, træsaft og vandpletter er almindelige typer nedfald, der vil ødelægge udseendet og beskadige overflader. Disse produkter er formuleret målrette til, at holde din bil ren og sikker.

Viser 1–20 af 48 resultater

Work Stuff Clay Mitt

224,00 DKK
Work Stuff Clay Mitt er en handske med et polymerlag beregnet til lerning. Let at bruge, mere holdbar end almindelig ler. Fjerner tjære, harpiks, asfaltrester, spor af insekter og andet stædig snavs. Efterlader glat og ren lak / glas.
Tilføj til kurv

Sonax ProfiLine ActiFoam Energy 1 Liter

106,21 DKK
Sonax ProfiLine ActiFoam Energy er en PH neutral skum forvask til enten skumlanse eller forstøver. Produktet er pH-Neutal og kan derfor bruges til sarte overflader som folie samt fjerner ikke voks eller coatings.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Tar&Glue 750 ml

45,47 DKK
Elite Detailer Tar&Glue fjerner forurenende stoffer fra harpiksen, tjære, lim, klisterrester og asfalt. Takket være sin neutrale pH-værdi er den sikker på alle overflader som glas, plast, krom, voks og keramiske coating.
Læs mere

Elite Detailer DE-IRON Red 750 ml

69,97 DKK
DE-IRON Gel fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med DE-IRON. med en neutral pH og effekten af ​​"blødning"
Tilføj til kurv

Elite Detailer Insect Essentiale 1 Liter

45,47 DKK
En neutral pH-insektfjerner til krævende brugere. Sikker til alle overflader, coating og voks. På grund af det høje indhold af overfladeaktive stoffer og den unikke sammensætning opløser det animalske proteiner og insekteskaller. Produktet fjerner også fugleskit.
Tilføj til kurv

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

75,65 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!
Tilføj til kurv

Carpro Claybar Kit

112,45 DKK
Carpro Claybar Kit er til dig, der tager clay så alvor! Her får du 3 claybars på 100 gram i forskellige grader. Hver i deres egen plastkasse til den bedste opbevaring.
Tilføj til kurv

CarPro BugOUT

Fra: 89,95 DKK Fra: 80,95 DKK
Hvis du leder efter en effektiv måde at fjerne insekter fra din bil på, er CarPro Bugout her for at redde dagen. CarPro Bugout er sikker for coated biler.

Kwazar Venus Super 360 Pro+ Foamer 2 L

172,00 DKK
Kwazar Venus Pro Super Foamer er en kemikaliebestandig tryk sprøjte, der bruges til at påføre skum hurtigt uden behov for en højtryksrenser eller skumpistol. Den har en solid, kraftig konstruktion og kan rumme hele 2 liter væske. Dette er en økonomisk, god skumsprøjte af meget god kvalitet.
Tilføj til kurv

ADBL Vampire Liquid 500 ml

59,46 DKK
ADBL VAMPIRE LIQUID er et middel til at fjerne støv fra bremseklodser, flyverust og anden forurening af hele karosseriet.
Læs mere

ADBL Vampire Light 1 Liter

101,96 DKK
Neutral, ekstra glat gelformel til regelmæssig rengøring af alle typer fælge. Ekspert i bremsestøv og fjernelse af vej kontamineringer. Løsner effektivt forurenende stoffer og er let at skylle af.
Tilføj til kurv

ADBL Tar Glue Remover 500 ml

63,75 DKK
Produktet er designet til sikker fjernelse af asfalt, lim, fedt fra lakerede dele, plastdele, glas, motor osv. Sikker for lak og plastelementer.
Læs mere

ADBL Green’gine 500 ml

42,50 DKK
Stærk koncentreret rengøringsmiddel til meget snavsede overflader. Blandingen af langsomt fordampende og sikre opløsningsmidler af høj kvalitet med overfladeaktive midler i alkalisk miljø danner et produkt med gode egenskaber
Tilføj til kurv

Poorboys Bird Shit Remover 473 ml

84,96 DKK
Den hurtigste og sikreste fjernelse af fuglelort på lakken.
Tilføj til kurv

ADBL Clay Sponge

106,21 DKK
ADBL Clay Sponge er en svamp med et lag af polymerer, der erstatter traditionelle rengøring af lak. Fjerner let tjære, harpiks, asfalt, spor af insekter og andre fastsiddende forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Reactive Rust Remover 500 ml

119,65 DKK
En kraftig, PH-neutral rengøringsmiddel er lavet med reaktive midler og ekstra højtydende rengøringsmidler. Fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med Rustfjerner.
Tilføj til kurv

Bilt Hamber Korrosol 1L – Fallout Remover

89,95 DKK
Bilt Hamber Korrosol er en kontrolleret pH-ikke-alkalisk opløsningsmiddel til sikker og effektiv fjernelse af flyverust og bremsestøv.
Læs mere

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

109,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!
Læs mere

Bilt Hamber Surfex HD 1 L

98,95 DKK
Bilt Hamber Surfex HD er et meget effektivt og kraftigt rengøringsmiddel/Affedter til forvask. Surfex HD er opløseligt i vand og kan fortyndes efter ønske. Surfex HD er meget alsidig og kan bruges på lakken, dæk, motorrum, interiør, tæpper og mere.
Læs mere

Soft99 Iron Terminator 500 ml

71,10 DKK
Soft99 Iron Terminator effektiv fjernelse af metalpartikler fra Soft99. Enkel og effektiv. Gør jobbet som lovet!
Tilføj til kurv