Quick Detailer kan bruges til at tilføje det frisk voksede look til ethvert køretøj. Quick Detailer fjerner udstrygninger, vandpletter med mere, mens de tilføjer glans og glathed.

Viser 1–20 af 27 resultater

Elite Detailer Quick Detailer 500 ml

69,95 DKK 55,96 DKK
Meget teknologisk avanceret produkt baseret på polymerer og voks syntetiske med chokolade duft. Renser lakken og giver den en perfekt finish. Glans og beskytter mod skadelige atmosfæriske forhold.

Turtle Hybrid Solutions Graphene Flex Wax 680 ml

349,00 DKK
Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er en alsidig sprayforsegler, der giver et tæt beskyttelsesnet. Hybrid Solutions Graphene Flex Wax kan påføres på våd eller tør lak eller bruges som et trin. Da Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er designet med grafen, betyder det, at den er lavet med det letteste, men alligevel stærkeste materiale derude.

ADBL Quick Wax 500 ml

119,95 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.

Koch Chemie Allround Quick Shine 500 ml

114,95 DKK
Koch Chemie Allround Quick Shine multifunktionel, renser, vedligeholder og konserverer alle glatte og malede overflader (lak, glas, plast, møbler osv.). Ideel til pleje af instrumentbrættet og til efterbehandling af lakken og glasoverflader efter vask samt en hurtig handling finish.

Sonax Carnauba Spray wax 500 ml

159,00 DKK
Sonax Carnauba Spray Wax er en nem og effektiv måde at holde din bil skinnende og friskpoleret. Det er utrolig let at påføre ved bare at sprøjte og tørre af.

ADBL Synthetic Spray Wax 500 ml

102,95 DKK
ADBL Synthetic Spray Wax er hurtigt og nemt at bruge, spray og tør af formel. Virker fremragende såvel alene som sammen med alle voksarter, forseglinger eller andre beskyttende belægninger.

ADBL QD1 500 ml

98,95 DKK
ADBL QD1 fuldsyntetisk quick detailer. Produktet indeholder en høj dosis af polymerer og ​​syntetisk voks.

Meguiars Ultimate Quik Wax 450 ml

188,95 DKK
Hurtig voksbehandling som ikke efterlader hvide rester som andre, dårligere sprayvokstyper. På få minutter opnåes resultater som man ellers kun forventer af flydende eller mere faste vokstyper.

CarPro Ech2O 500 ml

94,95 DKK
CarPro EcH2o koncentreret Skyllefri vask giver dig mulighed for sikkert og let at rengøre din lak uden brug af vand!

Angelwax Enigma QED 500ml

188,95 DKK
Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray er fremstillet ved hjælp af den nyeste keramiske teknologi.

P&S BEAD MAKER Paint Protectant Pint

122,95 DKK
Bead Maker gør lakbeskyttelse nu nemmere og hurtigere end nogensinde før.

Wowo’s Quick Detailer

134,95 DKK
Wowo's Quick Detailer er chefen for alle hurtige detailer. Andre hurtige detailer ser på det og spørger, hvorfor de ikke er så fantastiske. Bare spray på og polér for episk glans og beskyttelse. Færdig.

Wowo’s Show Stopper

125,00 DKK
Der er ingen anden måde at sætte det på end hvad der er i navnet. I din hånd holder du bogstaveligt talt en flaske PURE GLOSS til din lak. Wowo's SHOW STOPPER er ideel til shows og bil møder. spray på, poler af og bom, øjeblikkelig uovertruffen glans!

Chemical Guys Hybrid V07 Hyper gloss Spraysealant

165,00 DKK
Med Chemical Guys Hybrid V7 High gloss Spray Detailer sprøjter du carnaubavoks af høj kvalitet på dit lak.

Chemical Guys P40 Pro Detailer

104,95 DKK
Vi kan med stolthed sige, at P40 Detailer er en af de mest populære quick detaljer spray på markedet.

Gyeon Q2M Quick Detailer

99,00 DKK
Gyeon Q2M Quick Detailer er en ekstremt brugervenlig og effektiv Quick Detailer designet til at øge glansen af ​​lakken.