Motorrum rens og pleje – Du kigger ikke ofte under dit motorrum, men hvis du som os vil holde motorrummet pæn, så har vi et fantastisk udvalg af dedikerede motorrums produkter, der holder dem friske og rene.

Viser alle 13 resultater

Koch Chemie PS9 1 Liter

129,95 DKK
Koch Chemie Ps9 er et Premium produkt inden for plejeprodukter af plast. Vedligeholder og konserveres i flere måneder og er ekstremt UV-stabil.
Tilføj til kurv

Koch Chemie PSS Plast Star

179,95 DKK
Silikoneolie Frit premiumprodukt inden for plast plejeprodukter. Vedligeholder og beskytter over måneder og er ekstremt UV-stabil.
Tilføj til kurv

ADBL Green’gine 500 ml

50,00 DKK
Stærk koncentreret rengøringsmiddel til meget snavsede overflader. Blandingen af langsomt fordampende og sikre opløsningsmidler af høj kvalitet med overfladeaktive midler i alkalisk miljø danner et produkt med gode egenskaber
Tilføj til kurv
Solution Finish Black Trim Restorer 30 ml
Udsolgt

Solution Finish Black Trim Restorer 30 ml

134,95 DKK
Solution Finish er et utroligt nyt produkt, der gendanner oprindeligt sorte overflader til en dyb, rig sort uden den sædvanlige frygtelige 'våde look' -glans, der også tørrer hurtigt uden fedtet rester.
Læs mere

Meguiars Ultimate Black 355 ml

165,95 DKK 149,36 DKK
Meguiars Ultimate Black er et produkt, der effektivt beskytter plastdele mod UV-stråling. De fleste produkter beskytter kun i en kort periode, men ved hjælp af banebrydende teknologi, har Meguiars knækket koden til effektiv beskyttelse.
Tilføj til kurv

Soft99 GZOX Nano Hard Plastic Coat Trial Pack

98,95 DKK 89,06 DKK
Nano Hard Plastic giver glans og regenererer de misfarvede udvendige plastelementer på bilen. Samtidig skabes en langtidsholdbar og beskyttende belægning.
Tilføj til kurv

Chemical Guys V.R.P. Super Shine Dressing 473 ml

118,95 DKK
Chemical Guys VRP er en brugsklar vandbaseret dækglans, der efterlader en tør til berøring, der fungerer godt på vinyl og plast
Tilføj til kurv

Meguiar’s Engine Cleaner

139,95 DKK 125,96 DKK
Meguiar's Engine Cleaner er en ikke-kaustisk formel, der trænger igennem og renser selv de sværeste områder. Fjerner hurtigt snavs, fedt og snavs, men beskadiger ikke gummi- og plastkomponenter.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Mp Motorplast 500 ml

95,95 DKK
Koch Chemie Motorplast er en fornyelse af plast og gummi til motorrummet i dit køretøj. Tåler 250 grader og vil vedligeholde og beskytte al plast og gummi.
Tilføj til kurv

koch chemie green star universal cleaner 1 L

89,95 DKK
Koch Chemie Green Star er et universelt rengøringsmiddel, der kan bruges til alt fra eksteriør til interiør. Justér blandeforholdet, så det passer til opgaven.
Tilføj til kurv

Sonax Profiline Plastic Protectant Exterior

239,00 DKK
Sonax Profiline Plastic Protectant Exterior er et fremragende plejegel til alle umalet udvendige plastikkomponenter.
Tilføj til kurv

Tuga Teufels-Reiniger

68,79 DKK
Tuga Teufels-Reiniger er et højaktivt, elektrolytisk rengøringsprodukt. Dette rensemiddel er let spred bar og uovertruffen til at frigøre snavs.
Læs mere

CarPro Perl 500 ml

83,99 DKK
CarPro Perl er en holdbar, vandbaseret beskyttelse af plast, gummi og læder, der giver beskyttelse i op til 3 måneder.
Tilføj til kurv