Lakforsegler indeholder naturlige carnauba eller syntetiske polymerer i en flydende formulering til dem, der foretrækker at arbejde med væsker frem for pasta eller voks. Let at anvende, de giver hydrofob beskyttelse og højglans.

Viser 1–20 af 27 resultater

Wolfgang Deep Gloss Sealant 473 ml

389,00 DKK
Deep Gloss Paint Sealant vil ændre din opfattelse af lakforseglingfor evigt. Den blanke, flydende lignende glans forbedrer alle typer maling. Intet andet syntetisk voks eller lakforsegling giver dit køretøj glans, dybden og beskyttelsen af ​​Wolfgang Deep Gloss

Menzerna Power Lock Ultimate Protection Lakforsegler

118,95 DKK
Menzerna Power Lock Ultimate Protection er en kvalitets lakforsegling fra Menzerna, lavet ud fra de sidste nye polymer teknologier.

Turtle Hybrid Solutions Graphene Flex Wax 680 ml

349,00 DKK
Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er en alsidig sprayforsegler, der giver et tæt beskyttelsesnet. Hybrid Solutions Graphene Flex Wax kan påføres på våd eller tør lak eller bruges som et trin. Da Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er designet med grafen, betyder det, at den er lavet med det letteste, men alligevel stærkeste materiale derude.

ADBL Quick Wax 500 ml

119,95 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.

Soft99 GZOX Nano Hard Clear

94,00 DKK
Dette smarte, innovative produkt fra Soft99 genskaber og beskytter plastikdele, som er falmet eller er blevet gullige...

ADBL Synthetic Spray Wax 500 ml

102,95 DKK
ADBL Synthetic Spray Wax er hurtigt og nemt at bruge, spray og tør af formel. Virker fremragende såvel alene som sammen med alle voksarter, forseglinger eller andre beskyttende belægninger.

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer 768 ml

198,95 DKK
Hvis du opdager lidt støv, skidt eller en fugleklat, så kan du med en detailer opløse, løfte og aftørre urenhederne, uden at skulle vaske hele bilen og uden at beskadige vokslaget eller lakforseglingen på bilen.

Meguiars Ultimate Quik Wax 450 ml

188,95 DKK
Hurtig voksbehandling som ikke efterlader hvide rester som andre, dårligere sprayvokstyper. På få minutter opnåes resultater som man ellers kun forventer af flydende eller mere faste vokstyper.

Chemical Guys Jetseal 473 ml

338,95 DKK
Chemical Guys Jetseal er et unikt anti-korrosions forseglings middel, der er udviklet til at give den fineste beskyttelse til lakken, glasfiber, aluminium, krom, legeringsmetaller og andre underlag.

Chemical Guys Meticulous Matte Detailer and Spray Sealant 473ml

138,95 DKK
Den perfekte løsning til at bevare dine matte og folierede overflader. Den nye og forbedrede formel er designet til at rengøre, vedligeholde og beskytte dit køretøj for at sikre en perfekt glans.

Angelwax Enigma QED 500ml

188,95 DKK
Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray er fremstillet ved hjælp af den nyeste keramiske teknologi.

Angelwax Ti-22 250ml

249,95 DKK
Angelwax Ti-22 er en Kraftig forsegler med titanium.

P&S BEAD MAKER Paint Protectant Pint

122,95 DKK
Bead Maker gør lakbeskyttelse nu nemmere og hurtigere end nogensinde før.

Chemical Guys Hybrid V07 Hyper gloss Spraysealant

165,00 DKK
Med Chemical Guys Hybrid V7 High gloss Spray Detailer sprøjter du carnaubavoks af høj kvalitet på dit lak.

Gyeon Q2M WetCoat

99,00 DKK
Q²M WetCoat er den ultimative sprayforsegling, det giver et øjeblikkeligt hydrofobt boost. På trods af at dette ikke er en beskyttende coating, får du stærk vand- og snavsafvisning og gode selvrensende egenskaber på en enkel måde.

Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax

199,95 DKK
Bare spray på, skyl og tør bilen. Det er så simpelt! Avanceret SiO2 hybrid teknologi. Du får en keramisk hård overflade, hvor vandet springer af, og snavs ikke klæber så let.