Lakforsegler indeholder naturlige carnauba eller syntetiske polymerer i en flydende formulering til dem, der foretrækker at arbejde med væsker frem for pasta eller voks. Let at anvende, de giver hydrofob beskyttelse og højglans.

Viser 1–20 af 30 resultater

303 Graphene Nano Spray Coating 473 ml

224,95 DKK
303 Graphene Nano Spray Coating er en Oxide-based lakforsegler, der giver et højt beskyttelsesniveau i op til 12 måneder! 303 Graphene Nano Spray Coating har en højvinkontaktvinkel, der producerer imponerende hydrofobe egenskaber, der forhindrer vand i at klæbe til overfladen, det reducerer også overfladetemperaturen, hvilket reducerer risikoen for, at der opstår vandpletter. Ud over den ultra holdbare beskyttelse og fantastiske afstødning forbedrer det også glansniveauer og klarhed af lakken.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Jetseal Matte Sealant Paint Protect 473 ml

365,95 DKK
JetSeal Matte er verdens første beskyttende forsegler formuleret til at hjælpe med at bevare den originale sprøde satinglans på matte overflader uden at tilføre uønsket glans.
Tilføj til kurv

Wolfgang Deep Gloss Sealant 473 ml

389,00 DKK
Deep Gloss Paint Sealant vil ændre din opfattelse af lakforseglingfor evigt. Den blanke, flydende lignende glans forbedrer alle typer maling. Intet andet syntetisk voks eller lakforsegling giver dit køretøj glans, dybden og beskyttelsen af ​​Wolfgang Deep Gloss
Tilføj til kurv

Sonax Xtreme Fælg Forsegler

118,95 DKK
Praktiske spray forsegler fra Sonax er designet til at danne et slidstærkt, vejrbestandigt lag over dine hjul for at beskytte dem mod snavs, bremsestøv og andre forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

Menzerna Power Lock Ultimate Protection Lakforsegler

118,95 DKK
Menzerna Power Lock Ultimate Protection er en kvalitets lakforsegling fra Menzerna, lavet ud fra de sidste nye polymer teknologier.
Tilføj til kurv

Turtle Hybrid Solutions Graphene Flex Wax 680 ml

349,00 DKK
Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er en alsidig sprayforsegler, der giver et tæt beskyttelsesnet. Hybrid Solutions Graphene Flex Wax kan påføres på våd eller tør lak eller bruges som et trin. Da Hybrid Solutions Graphene Flex Wax er designet med grafen, betyder det, at den er lavet med det letteste, men alligevel stærkeste materiale derude.
Tilføj til kurv

ADBL Quick Wax 500 ml

119,95 DKK
Produkt, sombådeindeholdervoksogpolymerer. Pågrundaf den nye generation af de anvendteemulgatorerer ADBL QUICK WAX meget let at anvendeoghærderhurtigt.
Tilføj til kurv

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml

249,95 DKK 224,96 DKK
En autovoks med Si02-hybridteknologi. Denne flydende voks giver langvarig keramisk beskyttelse. Påføring af autovoksen er nemt, og giver vandperler, som vi kender det fra en almindelig flydende autovoks.
Tilføj til kurv
Turtle Ceramic Spray Coating
Udsolgt

Turtle Wax Ceramic Spray Coating 500 ml

199,00 DKK
Denne Turtle Wax spray coating til biler er en easy on, easy off sprayvoks, på hele 500 ml. Sprayvoksen kan bruges på metal, lak, glas og plast
Læs mere

Soft99 GZOX Nano Hard Clear

94,00 DKK 84,60 DKK
Dette smarte, innovative produkt fra Soft99 genskaber og beskytter plastikdele, som er falmet eller er blevet gullige...
Tilføj til kurv

ADBL Synthetic Spray Wax 500 ml

102,95 DKK
ADBL Synthetic Spray Wax er hurtigt og nemt at bruge, spray og tør af formel. Virker fremragende såvel alene som sammen med alle voksarter, forseglinger eller andre beskyttende belægninger.
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv

Meguiars Hybrid Ceramic Detailer 768 ml

179,00 DKK 161,10 DKK
Hvis du opdager lidt støv, skidt eller en fugleklat, så kan du med en detailer opløse, løfte og aftørre urenhederne, uden at skulle vaske hele bilen og uden at beskadige vokslaget eller lakforseglingen på bilen.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Quik Wax 450 ml

188,95 DKK 170,06 DKK
Hurtig voksbehandling som ikke efterlader hvide rester som andre, dårligere sprayvokstyper. På få minutter opnåes resultater som man ellers kun forventer af flydende eller mere faste vokstyper.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Jetseal 473 ml

338,95 DKK
Chemical Guys Jetseal er et unikt anti-korrosions forseglings middel, der er udviklet til at give den fineste beskyttelse til lakken, glasfiber, aluminium, krom, legeringsmetaller og andre underlag.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Meticulous Matte Detailer and Spray Sealant 473ml

138,95 DKK
Den perfekte løsning til at bevare dine matte og folierede overflader. Den nye og forbedrede formel er designet til at rengøre, vedligeholde og beskytte dit køretøj for at sikre en perfekt glans.
Tilføj til kurv

Angelwax Enigma QED 500ml

188,95 DKK
Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray er fremstillet ved hjælp af den nyeste keramiske teknologi.
Tilføj til kurv

Angelwax Ti-22 250ml

249,95 DKK
Angelwax Ti-22 er en Kraftig forsegler med titanium.
Tilføj til kurv

P&S BEAD MAKER Paint Protectant Pint

122,95 DKK
Bead Maker gør lakbeskyttelse nu nemmere og hurtigere end nogensinde før.
Læs mere

Chemical Guys Hybrid V07 Hyper gloss Spraysealant

165,00 DKK
Med Chemical Guys Hybrid V7 High gloss Spray Detailer sprøjter du carnaubavoks af høj kvalitet på dit lak.
Tilføj til kurv