Viser 1–16 af 29 resultater

Colourlock Artificial Leather Cleaner 200 ml

159,95 DKK
Colourlock Artificial Leather Cleaner er en stærk og effektiv rengøringsmiddel til rengøring af kunstigt, syntetisk læder i bilinteriør, møbler, sofa osv.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Leather Cleaner 500 ml

38,97 DKK
Innovativ, vandbaseret og sikker til sarte overflader læderrenser. Fjerner perfect forskellige typer pletter og snavs, eliminerer ubehagelig lugt, forårsager ikke misfarvning. Det indeholder ikke opløsningsmidler.
Tilføj til kurv

LEXOL Læderrens 237 ml

75,96 DKK
Læder bliver snavset! Alt læder bilinteriør, fodtøj, sportsudstyr, håndtasker udsættes konstant for snavs, sollys, varme og fugtighed. Lædervarer kan være en kostbar investering, men vil se bedst ud og vare længere, hvis de beskyttes med ordentlig pleje.
Tilføj til kurv

LEXOL Læderbalsam 237 ml

75,96 DKK
Læder kan blive tørt! Korrekt pleje af læder kræver regelmæssig rengøring og konditionering, hvilket igen får det til at se ud som “nyt” i mange år. LEXOL læderbalsam har en flydende base, der gør det muligt for produktet at trænge ind i overfladen i læderporer
Tilføj til kurv

LEXOL Leather Care Sæt 2 x 236 ml + 2 Applikatorer

151,24 DKK
LEXOL læderplejesæt indeholder alt hvad du behøver for at rengøre, standse og beskytte dit læder i bilen, møbler, sko og tøj og endda sportsudstyr!
Læs mere

Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioner Complete Kit

320,14 DKK
Komplet Læderpleje sæt indeholder alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af læder
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz Leather 2.0

349,00 DKK
CarPro CQUARTZ Leather 2.0 er den ultimative beskyttelse af læderoverflader i hele din bil! Dette er udviklingen af ​​den verdensberømte læder coating CQUARTZ Leather.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Leather Balm

249,00 DKK
Giv læderinteriøret en førsteklasses behandling. Meguiar's Ultimate Leather Balm er et læder behandling produkt fremstillet af premium, naturlige ingredienser.
Tilføj til kurv

Angelwax Hide-Rate Humectant Leather Conditioner

111,96 DKK
Angelwax Hide-Rate Humectant Leather Conditioner er designet til at fugte læderet i dit køretøj.
Tilføj til kurv

Angelwax Heaven For Leather

95,96 DKK
Heaven for Leather er en fantastisk, blød, pH-neutral læderrens og balsam i en.
Læs mere

Koch Chemie Protect Leather Care 500 ml

112,95 DKK
Premium emulsion til pleje af alle læderdele. Skaber et farvefriskende glat resultat og forstærker den enestående lugt af læder. Giver alle typer læder den nødvendige pleje og en behagelig blød fornemmelse.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Leather Star 1 L

149,00 DKK
Koch Chemie Premium læderpleje til at genoplive, bevare og beskytte mod, at materialer bliver sprøde. Anvendes på glat læder, ruskind og perforeret læder materiale, f.eks. motorkøretøjer, møbler osv.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Colorless Odorless Leather Cleaner 473 ml

118,95 DKK
Der er intet så glat, blødt og silkeagtigt som fine lædersæder. Det eneste problem er, at det ser ud til, at læderpolstring aldrig føles eller lugter som om det gjorde helt nyt, og det bliver kun værre, når årene tikker på.
Tilføj til kurv

Chemical Guys Leather Conditioner 473 ml

178,95 DKK
Chemical Guys Leather Conditioner er designet til at pleje og gendanne dine læder overflader. Den helt nye læder balsam er formuleret med E-vitamin for at puste nyt liv i dine læder sæder.
Tilføj til kurv

CarPro Inside 500 ml

120,00 DKK
CarPro Inside læder og interiør rens tackler enhver forhindring til indvendig rengøring let!
Tilføj til kurv

Wowo’s Leather Cream

101,96 DKK
Hvis du kan lide at gå i spa og få massage, så er det det, du behandler dit læder med dette. Det er som en luksuriøs massage fra den bedste massør, så dit læder ser godt ud og føles godt.
Læs mere

Læderrens og pleje er en vigtig del af forbedring af interiøret i ethvert køretøj med læderinteriør, hvad enten det er lædersæder, instrumentbræt eller endda et læderrat. Brug af læderrengøringsmidler af bedste kvalitet, læderbalsam og beskyttelsesmidler forbedres og vedligeholdes i de kommende år.