Læderrens og pleje er en vigtig del af forbedring af interiøret i ethvert køretøj med læderinteriør, hvad enten det er lædersæder, instrumentbræt eller endda et læderrat. Brug af læderrengøringsmidler af bedste kvalitet, læderbalsam og beskyttelsesmidler forbedres og vedligeholdes i de kommende år.

Viser 1–20 af 26 resultater

Vis filtre
ADBL Leather Kit
Luk

ADBL Leather Kit

299,95 DKK
ADBL læderplejesæt Produktsæt med 6 produkter til rengøring og pleje af læder i køretøjets interiør
Koch Chemie Protect Leather Care 500 ml
Luk

Koch Chemie Protect Leather Care 500 ml

112,95 DKK
Premium emulsion til pleje af alle læderdele. Skaber et farvefriskende glat resultat og forstærker den enestående lugt af læder. Giver alle typer læder den nødvendige pleje og en behagelig blød fornemmelse.
Luk

Koch Chemie Leather Star 1 L

149,00 DKK
Koch Chemie Premium læderpleje til at genoplive, bevare og beskytte mod, at materialer bliver sprøde. Anvendes på glat læder, ruskind og perforeret læder materiale, f.eks. motorkøretøjer, møbler osv.
Chemical Guys Colorless Odorless Leather Cleaner
Luk

Chemical Guys Colorless Odorless Leather Cleaner 473 ml

118,95 DKK
Der er intet så glat, blødt og silkeagtigt som fine lædersæder. Det eneste problem er, at det ser ud til, at læderpolstring aldrig føles eller lugter som om det gjorde helt nyt, og det bliver kun værre, når årene tikker på.
Chemical Guys Leather Conditioner 473ml
Luk

Chemical Guys Leather Conditioner 473 ml

178,95 DKK
Chemical Guys Leather Conditioner er designet til at pleje og gendanne dine læder overflader. Den helt nye læder balsam er formuleret med E-vitamin for at puste nyt liv i dine læder sæder.
CarPro Inside 500 ml
Luk

CarPro Inside 500 ml

112,95 DKK
CarPro Inside læder og interiør rens tackler enhver forhindring til indvendig rengøring let!
Wowos Interior Cleaner
Luk

Wowo’s Interior Cleaner

99,95 DKK
Du bad om det, vi leverede! Endelig en one-stop interiør rengøringsmiddel, du kan bruge på alle dele af din bils interiør. Wowo's Interior Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra dash og dørpaneler til sæder og tæpper. Wowo's Interior Cleaner gør det hele!
Wowos Leather Cream
Luk

Wowo’s Leather Cream

135,95 DKK
Hvis du kan lide at gå i spa og få massage, så er det det, du behandler dit læder med dette. Det er som en luksuriøs massage fra den bedste massør, så dit læder ser godt ud og føles godt.
Wowos Leather Cleaner
Luk

Wowo’s Leather Cleaner

99,95 DKK
Hvis du vil have et læderrens, der virkelig renser, er du kommet til det rigtige sted! Wowo's Leather Cleaner er blid på læder og fjerner effektivt snavs og snavs. Efter rengøring skal du følge op med Wowo's Leather Cream, der giver yderligere næring og beskyttelse.
Colourlock Leather Repair Saet Til Rattet Sort
SALE
Luk

Colourlock Leather Repair Sæt Til Rattet (Sort)

265,00 DKK
Colourlock Leather Repair Sæt giver dig mulighed for nemt at reparere et læderrat, der har mistet sin farve og er slidt. Dette er et job, der ikke nødvendigvis bør overlades til fagfolk, og det er noget, du nemt kan gøre for at øge det samlede indtryk betydeligt.
Colourlock Impraegnering Til Laeder Og Tekstiler
Luk

Colourlock Imprægnering Til Læder Og Tekstiler

99,00 DKK
Colourlock Imprægnering Spray er en skånsom anti- pletbeskytter til følsom nubuck og ruskind samt tekstiler. Selvom det vil gøre overflader vandafvisende, beskytter det ikke mod ældning og skørhed.
Colourlock Kunstlaeder pleje saet
Luk

Colourlock Kunstlæder pleje sæt

199,00 DKK
Colourlock Kunstlæder pleje sæt til kunstlæder er et plejesæt lavet til at rense og beskytte kunstlæder og plastoverflader over en længere periode. Indeholder alt hvad du har brug for.
Colourlock Laeder Impraegnering 150ml
Luk

Colourlock Leather Shield

135,00 DKK
Colourlock Leather Shield er en læderbeskyttelse beregnet til biler, der ikke er ældre end 3 år.
Colourlock Laeder Protector 150ml
Luk

Colourlock Leather Protector

135,00 DKK
Colourlock Leather Protector er et læderbalsam, der indeholder UV-filtre, antioxidanter, slidbeskyttelse og balsam. Hjælper med at smøre din læde skind og holde den pæn længere. Beskytter også mod slid fra bukser og andre ting.
Colourlock Leather Cleaning Conditioning Saet
Luk

Colourlock Leather Cleaning & Conditioning Sæt

229,00 DKK
Colourlock Smooth Leather Care-sæt er et læderpleje sæt, der indeholder rengøringsmiddel, klud og læderbeskyttelse. Perfekt til biler ældre end 3 år eller til båd og motorcykel.
Colourlock Laeder Boerste
Luk

Colourlock Læderbørste

39,95 DKK
Colourlock Læderbørste er lavet af slidstærke naturlige børstehår specielt designet til at rengøre snavs på pigmenteret læder.