Du er færdig med bilens eksteriør, nu er det tid til at rydde op i interiør. Vi har et stort udvalg af interiør plejeprodukter designet til at rengøre, beskytte og vedligeholde alle indvendige overflader.

Viser 1–20 af 155 resultater

Elite Detailer Leather Creme 500 ml

69,95 DKK 55,96 DKK
Leather Creme er designet til at passe på bilens læderpolstring. Det nærer perfekt bilens læderoverflader og beskytter den perfekt mod de negative virkninger af vejrforholdene takket være dens UV-filteregenskaber.

Elite Detailer Leather Cleaner 500 ml

59,95 DKK 47,96 DKK
Innovativ, vandbaseret og sikker til sarte overflader læderrenser. Fjerner perfect forskellige typer pletter og snavs, eliminerer ubehagelig lugt, forårsager ikke misfarvning. Det indeholder ikke opløsningsmidler.

Elite Detailer Gum Shiner 500 ml

56,95 DKK 45,56 DKK
Innovativ klar til brug forberedelse til pleje af gummimåtter. Det gendanner den originale sorthed af gummi, gør den efterfølgende vask lettere og forårsager ikke glat af bilmåtter.

Elite Detailer Textile Hard 1 Liter

64,95 DKK 51,96 DKK
Textile Hard er et stærkt textilrens til vask og rengøring af sædebetræk , fjerner perfekt det hårdeste, mest stædige snavs fra sædebetræk og plast.

LEXOL Læderrens 237 ml

99,95 DKK
Læder bliver snavset! Alt læder bilinteriør, fodtøj, sportsudstyr, håndtasker udsættes konstant for snavs, sollys, varme og fugtighed. Lædervarer kan være en kostbar investering, men vil se bedst ud og vare længere, hvis de beskyttes med ordentlig pleje.

LEXOL Læderbalsam 237 ml

99,95 DKK
Læder kan blive tørt! Korrekt pleje af læder kræver regelmæssig rengøring og konditionering, hvilket igen får det til at se ud som “nyt” i mange år. LEXOL læderbalsam har en flydende base, der gør det muligt for produktet at trænge ind i overfladen i læderporer

ADBL Detailing Swabs

19,95 DKK
ADBL Detailing Swabs sæt med fire omhyggeligt udvalgte detaljerede vatpinde med et skumhoved. Detailing Swabs er perfekte til rengøring af ventilationsgitre og andre små, svært tilgængelige steder i din bil.

LEXOL Leather Care Sæt 2 x 236 ml + 2 Applikatorer

199,00 DKK
LEXOL læderplejesæt indeholder alt hvad du behøver for at rengøre, standse og beskytte dit læder i bilen, møbler, sko og tøj og endda sportsudstyr!

CarPro CQuartz Leather 2.0

349,00 DKK
CarPro CQUARTZ Leather 2.0 er den ultimative beskyttelse af læderoverflader i hele din bil! Dette er udviklingen af ​​den verdensberømte læder coating CQUARTZ Leather.

Koch Chemie MZR Mehrzweckreiniger 1 L

119,00 DKK
Koch Chemie MZR Mehrzweckreiniger er specifikt et indvendigt og specialrengøringsmiddel til dyb og grundig fjernelse af olie, fedt, sod, misfarvning af rygning og blæk. Det er lavet til brug på plast, polstring, tagbeklædning og tekstiler.

Meguiars Ultimate Leather Balm

249,00 DKK
Giv læderinteriøret en førsteklasses behandling. Meguiar's Ultimate Leather Balm er et læder behandling produkt fremstillet af premium, naturlige ingredienser.

Chemical guys new car scent air freshener 118 ml

69,95 DKK
Dette er en Premium luftfrisker specielt formuleret med unikke dufte, der er konstrueret til at lugte godt. Kvalite parfume giver stærke deodoriserende kapabiliteter. Et par spray er alt hvad du behøver for et køretøj.

Kwazar Venus Super 360 Pro+ Foamer 2 L

172,00 DKK
Kwazar Venus Pro Super Foamer er en kemikaliebestandig tryk sprøjte, der bruges til at påføre skum hurtigt uden behov for en højtryksrenser eller skumpistol. Den har en solid, kraftig konstruktion og kan rumme hele 2 liter væske. Dette er en økonomisk, god skumsprøjte af meget god kvalitet.

Angelwax Hide-Rate Humectant Leather Conditioner

139,95 DKK
Angelwax Hide-Rate Humectant Leather Conditioner er designet til at fugte læderet i dit køretøj.

Chemical Guys Stripper Scent 118 ml

69,95 DKK
Chemical Guys Stripper Scent er uden tvivl den mest populære duftspray online og på stedet blandt CG-fans. Denne Airfreshner lugter af en parfume til mænd uden at være påtrængende eller irriterende.

Chemical Guys Leather Scent Smell Air Freshener Odor Eliminator 118 ml

69,95 DKK
Chemical Guys Leather Scent er en koncentreret, langvarig Premium luftfrisker med naturlige enzymatisk lugt eliminerende egenskaber for at eliminere lugt og reducere tilbagevendende lugt.

ADBL Interior Cleaner 500 ml

59,95 DKK
Fjerner nemt snavs, fingeraftryk, fedt og olier. Neutral pH. Perfekt til hurtig rengøring. Gendanner overfladens oprindelige udseende. Afslutter smudsfrit.