Du er færdig med bilens eksteriør, nu er det tid til at rydde op i interiør. Vi har et stort udvalg af interiør plejeprodukter designet til at rengøre, beskytte og vedligeholde alle indvendige overflader.

Viser 1–20 af 155 resultater

303 Aerospace Protectant 473 ml

129,95 DKK
303 Aerospace Protectant blev oprindeligt udviklet til rum og luftfartsapplikationer og er et af de mest teknologisk avancerede UV beskyttelse på markedet i dag. I modsætning til mange overfladeforbindelser indeholder 303 Aerospace Protectant ingen olier, voks eller petroleumdestillater og efterlader ikke olieholdige eller fedtede rester
Tilføj til kurv

Koch Chemie Top Star Interiør Plast Trim Semi-Matt 1 Liter

149,95 DKK
Koch Chemie Top Star rengør effektivt bilens indvendige plast og gummioverflader. Det vil give et friskere udseende, da Top Star efterlader en halvblank, som også permanent beskytter dit køretøj mod snavs og UV -stråler
Tilføj til kurv

Colourlock Artificial Leather Cleaner 200 ml

159,95 DKK
Colourlock Artificial Leather Cleaner er en stærk og effektiv rengøringsmiddel til rengøring af kunstigt, syntetisk læder i bilinteriør, møbler, sofa osv.
Tilføj til kurv

Autoglym Glass Spray Ruderens

99,95 DKK
Ruderens fra Autoglym. Super effektiv og hurtig ruderens til hyppig brug, som fjerner insektrester, trafikfilm og snavs. Indeholder ikke silikone, voks eller slibemidler.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2 Leather Coat – Læder Coating

129,00 DKK
Gyeon Q2 Leather er et dedikeret coating til læder, der binder sig stærkt til overfladen, men ikke påvirker udseendet eller følelsen af ​​selv det blødeste læder.
Tilføj til kurv

Elite Detailer UV Protection Dressing 500 ml

80,00 DKK
En hurtig interiør detailer med en chokolade duft til køretøjets indre. Det nærer og fremhæver farven på plast, vinyl og gummi, gendanner deres oprindelige glans og efterlader en satin finish. Det indeholder et UV-filter og en antistatisk procedure.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Leather Creme 500 ml

69,95 DKK
Leather Creme er designet til at passe på bilens læderpolstring. Det nærer perfekt bilens læderoverflader og beskytter den perfekt mod de negative virkninger af vejrforholdene takket være dens UV-filteregenskaber.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Leather Cleaner 500 ml

59,95 DKK
Innovativ, vandbaseret og sikker til sarte overflader læderrenser. Fjerner perfect forskellige typer pletter og snavs, eliminerer ubehagelig lugt, forårsager ikke misfarvning. Det indeholder ikke opløsningsmidler.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Gum Shiner 500 ml

56,95 DKK
Innovativ klar til brug forberedelse til pleje af gummimåtter. Det gendanner den originale sorthed af gummi, gør den efterfølgende vask lettere og forårsager ikke glat af bilmåtter.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Textile Hard 1 Liter

64,95 DKK
Textile Hard er et stærkt textilrens til vask og rengøring af sædebetræk , fjerner perfekt det hårdeste, mest stædige snavs fra sædebetræk og plast.
Tilføj til kurv

LEXOL Læderrens 237 ml

99,95 DKK
Læder bliver snavset! Alt læder bilinteriør, fodtøj, sportsudstyr, håndtasker udsættes konstant for snavs, sollys, varme og fugtighed. Lædervarer kan være en kostbar investering, men vil se bedst ud og vare længere, hvis de beskyttes med ordentlig pleje.
Tilføj til kurv

LEXOL Læderbalsam 237 ml

99,95 DKK
Læder kan blive tørt! Korrekt pleje af læder kræver regelmæssig rengøring og konditionering, hvilket igen får det til at se ud som “nyt” i mange år. LEXOL læderbalsam har en flydende base, der gør det muligt for produktet at trænge ind i overfladen i læderporer
Tilføj til kurv

ADBL Detailing Swabs

19,95 DKK
ADBL Detailing Swabs sæt med fire omhyggeligt udvalgte detaljerede vatpinde med et skumhoved. Detailing Swabs er perfekte til rengøring af ventilationsgitre og andre små, svært tilgængelige steder i din bil.
Tilføj til kurv

LEXOL Leather Care Sæt 2 x 236 ml + 2 Applikatorer

199,00 DKK
LEXOL læderplejesæt indeholder alt hvad du behøver for at rengøre, standse og beskytte dit læder i bilen, møbler, sko og tøj og endda sportsudstyr!
Tilføj til kurv

Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioner Complete Kit

327,42 DKK
Komplet Læderpleje sæt indeholder alt hvad der skal bruges til vedligeholdelse af læder
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz Leather 2.0

349,00 DKK
CarPro CQUARTZ Leather 2.0 er den ultimative beskyttelse af læderoverflader i hele din bil! Dette er udviklingen af ​​den verdensberømte læder coating CQUARTZ Leather.
Tilføj til kurv

Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser 1 L

119,00 DKK
Koch Chemie MZR Multifunktionsrenser er specifikt et indvendigt og specialrengøringsmiddel til dyb og grundig fjernelse af olie, fedt, sod, misfarvning af rygning og blæk. Det er lavet til brug på plast, polstring, tagbeklædning og tekstiler.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Leather Balm

249,00 DKK 224,10 DKK
Giv læderinteriøret en førsteklasses behandling. Meguiar's Ultimate Leather Balm er et læder behandling produkt fremstillet af premium, naturlige ingredienser.
Tilføj til kurv

Chemical guys new car scent air freshener 118 ml

69,95 DKK
Dette er en Premium luftfrisker specielt formuleret med unikke dufte, der er konstrueret til at lugte godt. Kvalite parfume giver stærke deodoriserende kapabiliteter. Et par spray er alt hvad du behøver for et køretøj.
Læs mere

Kwazar Venus Super 360 Pro+ Foamer 2 L

172,00 DKK
Kwazar Venus Pro Super Foamer er en kemikaliebestandig tryk sprøjte, der bruges til at påføre skum hurtigt uden behov for en højtryksrenser eller skumpistol. Den har en solid, kraftig konstruktion og kan rumme hele 2 liter væske. Dette er en økonomisk, god skumsprøjte af meget god kvalitet.
Tilføj til kurv