Insekter kan være meget vanskelige at fjerne sikkert fra lakken. Vi har et stort udvalg af Insektfjerner designet specielt til at håndtere disse problemer.

Viser alle 9 resultater

Sonax ProfiLine ActiFoam Energy 1 Liter

124,95 DKK
Sonax ProfiLine ActiFoam Energy er en PH neutral skum forvask til enten skumlanse eller forstøver. Produktet er pH-Neutal og kan derfor bruges til sarte overflader som folie samt fjerner ikke voks eller coatings.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Insect Essentiale 1 Liter

64,95 DKK
En neutral pH-insektfjerner til krævende brugere. Sikker til alle overflader, coating og voks. På grund af det høje indhold af overfladeaktive stoffer og den unikke sammensætning opløser det animalske proteiner og insekteskaller. Produktet fjerner også fugleskit.
Tilføj til kurv

Meguiars Heavy Duty Bug & Tar Remover 444 ml

89,00 DKK 80,10 DKK
Specialiserede overfladeaktive stoffer rehydrerer og løsner fastsiddende insekter, opløser tjære og gør rengøring hurtig og nem!
Tilføj til kurv

CarPro BugOUT

Fra: 89,95 DKK
Hvis du leder efter en effektiv måde at fjerne insekter fra din bil på, er CarPro Bugout her for at redde dagen. CarPro Bugout er sikker for coated biler.

Poorboys Bird Shit Remover 473 ml

99,95 DKK
Den hurtigste og sikreste fjernelse af fuglelort på lakken.
Tilføj til kurv

CarPro TRIX 500ml

122,95 DKK
CarPro TRIX er en stærk affedtningsmiddel, asfaltfjerner og jernpartikelfjerner til stort set alle udvendige overflader.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M Bug & Grime

89,00 DKK
Gyeon Q2M Bug & Grime er et stærkt, klar til brug produkt, der er udviklet til at opløse insekter, skidt og snavs på en hurtig og sikker måde
Tilføj til kurv

Koch Chemie Insect & Dirt Remover 750 ml

99,95 DKK
Specielt rengøringsmiddel til skånsom rengøring og fjernelse af organiske forbindelser udvendigt, såsom insekter, kvae, fugleklat, osv. Effektive ingredienser trænger ind i forureningen og opløses.
Tilføj til kurv

Valet Pro Bug Remover

68,95 DKK
pH-neutralt insektafvisende middel. Fjerner effektivt spor af insekter på maling, vinduer og plastoverflader.
Tilføj til kurv