Viser 1–16 af 27 resultater

Autoglym Glass Spray Ruderens

124,95 DKK
Ruderens fra Autoglym. Super effektiv og hurtig ruderens til hyppig brug, som fjerner insektrester, trafikfilm og snavs. Indeholder ikke silikone, voks eller slibemidler.
Tilføj til kurv

Soft99 Ekslusivt Fusso og Glaco kit Mørk

389,95 DKK
Soft99 ekslusivt Fusso og Glaco kit til mørke biler Sæt med holdbar coating, nem glaspolering og ridsefjerner samt glascoating. Ultra vandafvisende.
Tilføj til kurv

Soft99 Ekslusivt Fusso og Glaco kit Lys

389,95 DKK
Soft99 ekslusivt Fusso og Glaco kit til lyse biler Sæt med holdbar coating, nem glaspolering og ridsefjerner samt glascoating. Ultra vandafvisende.
Tilføj til kurv

ADBL Frost Eater 500 ml

44,80 DKK
Hurtigvirkende og tidsbesparende formel. Ufarlig mod glas,lakering, gummi og plast. Velegnet til vinduer, spejle oglåse. Forhindrer ridser. Effektiv, selv under ekstreme vejrforhold på ned til -60°C.
Tilføj til kurv

Soft99 Glaco W Jet Strong

118,00 DKK
Produktet, dine vinduesviskere vil sige tak for. Med den smarte forrude coating fra Soft99, hjælper du dine vinduesviskere, ved at lade vandet perle af
Læs mere

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On

92,00 DKK
Glasrens fra Soft99 på 100ml. Produktet fungerer som en dybderensende glasrens, og kan anvendes til alle bilens ruder.
Tilføj til kurv

Soft99 Glass Compound Z

94,00 DKK
Soft99 Glass Compound Z polermidlet er beregnet til din forrude, sideruder eller bagruder.
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv

CarPro CeriGlass Polish KIT 150 ml

120,95 DKK
CarPro CeriGlass er et specielt glaspolering udviklet af Cerium Oxide. Fantastisk navn, men for at sige det enkelt; Dette er en formel, der formår at fjerne vanskelige kalkpletter og endda lette ridser i glasset.
Læs mere

CarPro Eraser

Fra: 88,95 DKK
CarPro Eraser Intensive Oil and Polish Cleaner er et fantastisk rengøringsmiddel, du bruger på køretøjets ydre for at sikre, at det er helt rent.

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner 709 ML

122,95 DKK
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner er et af de hårdeste produkter til korrekt rengøring af vinduerne indeni. Dette er, hvad mange mennesker glemmer, når de arbejder på bilen! De fleste glasrenseprodukter består af vand, sæbe og alkohol. Vandet tørres væk, alkoholen fordamper og sæben forbliver som pletter / striber.
Tilføj til kurv

Angelwax H2GO 100ml

79,16 DKK
Angelwax - H2GO Rain Repellant er designet og formuleret til at modstå selv det vådeste vejr, Danmark har at tilbyde.
Læs mere

Angelwax VISION 500ml

71,96 DKK
Angelwax Vision glasrenser er udvilket til at fjerne insekter, silikone og andre forurenende stoffer, der kan tilsløre og nedsætte dit syn under kørsel.
Tilføj til kurv

Premium Microfiber Glass Towel

39,95 DKK

Absolut BEST-IN-CLASS af alle de glas / vindueshåndklæder, vi nogensinde har testet.

Tilføj til kurv

Dry Me A River Waffle Weave Towel 41x61cm

59,95 DKK
Som navnet antyder, har Waffle Weave den populære vaffelstruktur og er sandsynligvis den mest populære mikrofiberklud til rengøring af ruder.
Tilføj til kurv

Black Diamond Glass Towel 41x41cm

33,00 DKK
Diamantstrukturen kombinerer to typiske glasdugtyper - den kombinerer vaffelstrukturens gode rengøringsegenskaber med glidende egenskaber af glatte glasduge.
Tilføj til kurv

Glasrens og pleje – Her finder du et stort udvalg af glasrens, rude beskyttelses produkter og tilbehør, der alle er designet til at få glas til at gnistre med fornyet klarhed og synlighed.