Glasrens og pleje – Her finder du et stort udvalg af glasrens, rude beskyttelses produkter og tilbehør, der alle er designet til at få glas til at gnistre med fornyet klarhed og synlighed.

Viser 1–20 af 33 resultater

Soft99 Ekslusivt Fusso og Glaco kit Lys

389,95 DKK
Soft99 ekslusivt Fusso og Glaco kit til lyse biler Sæt med holdbar coating, nem glaspolering og ridsefjerner samt glascoating. Ultra vandafvisende.

ADBL Frost Eater 500 ml

49,95 DKK
Hurtigvirkende og tidsbesparende formel. Ufarlig mod glas,lakering, gummi og plast. Velegnet til vinduer, spejle oglåse. Forhindrer ridser. Effektiv, selv under ekstreme vejrforhold på ned til -60°C.

Stoner Car Care Invisible Glass Clean & Repel 643 ml

99,00 DKK
Stoner Invisible Glass Cleaner med Rain Repellent kombinerer USAs bedst sælgende glasrenser med regnafvisende teknologi.

Stoner Glass Reach & Clean Tool

149,95 DKK
Super effektiv tilbehør til når du skal til at rense og fjerne urenheder på dit glas og ruder, hvor det er svært at komme til!

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On

92,00 DKK
Glasrens fra Soft99 på 100ml. Produktet fungerer som en dybderensende glasrens, og kan anvendes til alle bilens ruder.

Soft99 Glass Compound Z

94,00 DKK
Soft99 Glass Compound Z polermidlet er beregnet til din forrude, sideruder eller bagruder.

ADBL Glass Pro 500 ml

69,95 DKK
ADBL Glass Pro: Hyperkoncentreret formel, der genopretter ren optisk klarhed. Ekstremt hurtig fordampning selv under høj luftfugtighed og lave temperaturforhold. Emulgere effektiv snavs.

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!

CarPro CeriGlass Polish KIT 150 ml

120,95 DKK
CarPro CeriGlass er et specielt glaspolering udviklet af Cerium Oxide. Fantastisk navn, men for at sige det enkelt; Dette er en formel, der formår at fjerne vanskelige kalkpletter og endda lette ridser i glasset.

CarPro Eraser

Fra: 88,95 DKK
CarPro Eraser Intensive Oil and Polish Cleaner er et fantastisk rengøringsmiddel, du bruger på køretøjets ydre for at sikre, at det er helt rent.

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner 709 ML

122,95 DKK
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner er et af de hårdeste produkter til korrekt rengøring af vinduerne indeni. Dette er, hvad mange mennesker glemmer, når de arbejder på bilen! De fleste glasrenseprodukter består af vand, sæbe og alkohol. Vandet tørres væk, alkoholen fordamper og sæben forbliver som pletter / striber.

Angelwax H2GO 100ml

98,95 DKK
Angelwax - H2GO Rain Repellant er designet og formuleret til at modstå selv det vådeste vejr, Danmark har at tilbyde.

Angelwax VISION 500ml

89,95 DKK
Angelwax Vision glasrenser er udvilket til at fjerne insekter, silikone og andre forurenende stoffer, der kan tilsløre og nedsætte dit syn under kørsel.

Dry Me A River Waffle Weave Towel 41x61cm

59,95 DKK
Som navnet antyder, har Waffle Weave den populære vaffelstruktur og er sandsynligvis den mest populære mikrofiberklud til rengøring af ruder.

Premium Microfiber Glass Towel

39,95 DKK

Absolut BEST-IN-CLASS af alle de glas / vindueshåndklæder, vi nogensinde har testet.

Black Diamond Glass Towel 41x41cm

29,95 DKK
Diamantstrukturen kombinerer to typiske glasdugtyper - den kombinerer vaffelstrukturens gode rengøringsegenskaber med glidende egenskaber af glatte glasduge.

Blue Diamond Glass Towel 41x41cm

29,95 DKK
Diamantstrukturen kombinerer to typiske glasdugtyper - den kombinerer vaffelstrukturens gode rengøringsegenskaber med glidende egenskaber af glatte glasduge.