Forvask fasen af ​​bil detailer er vigtig, udført korrekt en effektiv forvask vil sikre fjernelse af så meget snavs og grus som muligt inden vask begynder. Fordelen ved dette er reduktionen af ​​snavspartikler, der trækkes hen over lakken, hvilket skaber mikroskopiske hvirvler og ridser. Forvask rengøringsmidler som Valet Pro citrus forvask blødgør snavs og grus, der hjælper med at fjerne dem, mens brugen af ​​snow-skum indkapsler snavspartikler, der løfter dem fra lakoverfladen og lader dem skylles af uden at beskadige lakken.

Viser alle 6 resultater

Elite Detailer Alkaliner Foam 1 Liter

74,95 DKK
Højkoncentreret aktivt skum med en frugt duft og en let alkalisk pH. Opretter et tykt, cremet skum. Takket være det høje indhold af overfladeaktive stoffer blødgør den perfekt og fjerner alle urenheder fra den vaskede overflade.
Tilføj til kurv

Elite Detailing Foam Camelleo 1 Liter

79,95 DKK
Revolutionerende, skiftende farve under vask, stærkt koncentreret, aktivt skum med en neutral pH og en behagelig aroma af grønt æble. Du kan sikkert bruge det til alle typer coating og bilvoks.
Tilføj til kurv

Meguiars Ultimate Snow Foam 946 ml

169,00 DKK 152,10 DKK
Meguiar's ULTIMATE Snow Foam, er en Ph neutral kraftigt skum forvask, som nemt og effektivt løsner skidt og fastsiddende snavs, UDEN at beskadige eller fjerne voks eller lign forsegler.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Gentle Snow Foam GSF 1000 ml

149,95 DKK
Koch Chemie Gentle Snow Foam er en blid, pH-neutral skum, der bedst kan sammenlignes med sne, og bruges til forvask af din bil.
Tilføj til kurv

Chemical Guys All Clean+

89,00 DKK
Effektivt rengøringsmiddel til interiør og ekstirør! All Clean + renser stort set alt fra tæpper til motor dækslen.
Tilføj til kurv

Valet Pro Citrus Pre-Wash

85,00 DKK
ValetPro Citrus er en fremragende forvask, der er velegnet til en række anvendelser.
Tilføj til kurv