Fælgrens, der fjerner trafikfilm, snavs og skidt fra lakerede fælge, herunder pH-neutrale rengøringsmidler, der er egnet til regelmæssigt vedligeholdte eller keramiske belagte fælge.

Viser 1–20 af 26 resultater

Meguiars Hot Rims All Wheel Cleaner 709 ml

139,00 DKK
Navnet siger det hele! Hot Rims - All Wheel Cleaner er ulig nogen formel i verden mht. at fjerne snavs, sandkorn og bremse støv fra alle fælg overflader. Fjerner genstridige vej resten med Hot Rims unikke skummidler, selvom den endda er syrefri.

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner 500 ml

142,95 DKK
Koch Chemie Magic Wheel Cleaner er vores kraftfulde, tyktflydende, syrefri fælgrenser, der giver innovativ ydeevne til mild og grundig rengøring af fælge og fælgbrønde.

ADBL Wheel Warrior 500 ml

59,95 DKK
Let syreholdig væske til rengøring af fælge med en behagelig og intens, frugtagtig duft. Opløser nemt snavs, rust og kalkaflejringer.

ADBL Vampire Liquid 500 ml

69,95 DKK
ADBL VAMPIRE LIQUID er et middel til at fjerne støv fra bremseklodser, flyverust og anden forurening af hele karosseriet.

ADBL Vampire Light 1 Liter

119,95 DKK
Neutral, ekstra glat gelformel til regelmæssig rengøring af alle typer fælge. Ekspert i bremsestøv og fjernelse af vej kontamineringer. Løsner effektivt forurenende stoffer og er let at skylle af.

Koch Chemie Reactive Rust Remover 500 ml

132,95 DKK
En kraftig, PH-neutral rengøringsmiddel er lavet med reaktive midler og ekstra højtydende rengøringsmidler. Fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med Rustfjerner.

Sonax Fælgrens Plus 750 ml

129,00 DKK
Sonax Xtreme Fælgrens Plus er hurtigvirkende rengøring til dine fælge både alufælge og stålfælge.

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

129,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!

Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner 709 ml

138,95 DKK
Meguiar's mest effektive fælgrens! Et pH-neutralt produkt, hvilket betyder, at det kan bruges på alle typer fælge. Renser effektivt og opløser bremsestøv.

P&S Brake Buster Fælgrens 473 ml

89,95 DKK
Brake Buster Fælgrens fjerner bremsestøv, olie, snavs, pletter og let korrosion fra hjul af høj kvalitet uden at beskadige den sarte overflade.

Soft99 Iron Terminator 500 ml

79,00 DKK
Soft99 Iron Terminator effektiv fjernelse af metalpartikler fra Soft99. Enkel og effektiv. Gør jobbet som lovet!

AngelWax Revelation 500ml

149,95 DKK
Revelation fra Angelwax er en pH-neutral flyverustfjerner, som er sikker at bruge på alle typer hjul og køretøjs overflader,

Wowo’s Clean Wheels

99,95 DKK
Hvis du vil have det ultimative inden for rengøring af hjul, er du kommet til det rigtige sted! Wowo's Clean Wheels fjerner alt det ubehagelige snavs og bremsestøv fra dine hjul og efterlader dem funklende rene.

Auto Finesse Imperial Fælgrens

79,00 DKK
Efterlad dine hjul skinnende med denne rens - Kan endda bruges til dæk.

Gyeon Q2M Iron

118,00 DKK
Når du vil bruge det mest effektive og hurtige reagerende flyverust fjerner på lakken af bilen og som fælgrens.

Tuga Alu-Teufel Spezial

99,00 DKK
Højeffektivt fælgrens for alle typer metal

Tuga Tugarex

107,99 DKK
TugaRex Rustfjerner er en yderst effektiv pH-neutral rengøringsmiddel, der er udviklet til at fjerne flyverust og rustpletter.

Sonax Wheel Beast

119,00 DKK
Sonax Wheel Beast bruges på de fælger der har samlet bremsestøv og andet snavns som sidder godt fast på fælgene. Med Sonax Wheel Beast får du en syrefri og sikker væske der renser dine fælger!