Fælgrens og pleje – Produkter designet til at imødekomme de unikke miljøudfordringer, som alufælge står over for, fra bremsestøv og snavs på vej til høje temperaturer.

Viser 1–20 af 53 resultater

Work Stuff Hurricane Wheel Mitt

72,00 DKK 64,80 DKK
Work Stuff Hurricane Wheel Mitt er en professionel handske af høj kvalitet til sikker og effektiv rengøring af hjulene.
Tilføj til kurv

Work Stuff Clean Hands Tire Applicator

28,00 DKK 25,20 DKK
Hvis du er træt af at få dæk shine på dine hænder, skal du nå ud til Work Stuff Clean Hands Tyre Shine Applicator.
Tilføj til kurv

ProfiPolish Gentle Wheelbrush Junior 37 cm

139,00 DKK
Nu også tilgængelig som en kortere og smallere Junior version for at gøre det lettere at rengøre fælge med smal egerafstand. ProfiPolish Gentle Wheelbrush er den blide løsning til at holde dine fælge rene.
Tilføj til kurv

ProfiPolish Gentle Wheelbrush 44 cm

159,00 DKK
ProfiPolish Gentle Wheelbrush er den blide løsning til at holde dine fælge rene. De bløde fibre sikrer blid rengøring af alle følsomme overflader.
Tilføj til kurv

Elite Detailer Rim Wax 300 G

96,95 DKK
High-tech syntetisk fælgvoks med en melonduft. Det beskytter mod de skadelige virkninger af vejrforholdene, støv fra bremseklodser, der trænger ind i fælgen og forhindrer snavs i at ophobes igen. Efterlader fælge med en langvarig glans og en hydrofob beskyttende forsegling.
Tilføj til kurv

Meguiars Hot Rims All Wheel Cleaner 709 ml

139,00 DKK 125,10 DKK
Navnet siger det hele! Hot Rims - All Wheel Cleaner er ulig nogen formel i verden mht. at fjerne snavs, sandkorn og bremse støv fra alle fælg overflader. Fjerner genstridige vej resten med Hot Rims unikke skummidler, selvom den endda er syrefri.
Tilføj til kurv

Sonax Xtreme Fælgrens og forsegler Kit

209,61 DKK
Rengør og beskyt dine fælge med Sonax Xtreme. Praktisk sæt, der indeholder alt hvad du behøver for at holde dine fælge rene.
Læs mere

Sonax Xtreme Fælg Forsegler

118,95 DKK
Praktiske spray forsegler fra Sonax er designet til at danne et slidstærkt, vejrbestandigt lag over dine hjul for at beskytte dem mod snavs, bremsestøv og andre forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner 500 ml

142,95 DKK
Koch Chemie Magic Wheel Cleaner er vores kraftfulde, tyktflydende, syrefri fælgrenser, der giver innovativ ydeevne til mild og grundig rengøring af fælge og fælgbrønde.
Tilføj til kurv

ADBL Wheel Warrior 500 ml

59,95 DKK
Let syreholdig væske til rengøring af fælge med en behagelig og intens, frugtagtig duft. Opløser nemt snavs, rust og kalkaflejringer.
Tilføj til kurv

ADBL Vampire Liquid 500 ml

69,95 DKK
ADBL VAMPIRE LIQUID er et middel til at fjerne støv fra bremseklodser, flyverust og anden forurening af hele karosseriet.
Læs mere

ADBL Vampire Light 1 Liter

119,95 DKK
Neutral, ekstra glat gelformel til regelmæssig rengøring af alle typer fælge. Ekspert i bremsestøv og fjernelse af vej kontamineringer. Løsner effektivt forurenende stoffer og er let at skylle af.
Tilføj til kurv

Koch Chemie Reactive Rust Remover 500 ml

132,95 DKK
En kraftig, PH-neutral rengøringsmiddel er lavet med reaktive midler og ekstra højtydende rengøringsmidler. Fjern overfladisk rust, metalpartikler, indbrændt bremsestøv og andre ikke-organiske forurenende stoffer med Rustfjerner.
Tilføj til kurv

Wheel Woolies – A Kit

329,95 DKK
Wheel Woolies A Kit fra Braun Automotive ramte bilplejescenen for et par år siden - siden da har de været de mest populære hjulbørster på markedet.
Læs mere

Sonax Xtreme Fælgrens 750 ml

72,00 DKK
Dette er måske en af ​​de mest effektive fælgrens på markedet og er originalen bag "farveændring teknologien". Fjerner brændt bremsestøv meget effektivt uden at angribe fælgen. pH-Neutral!
Tilføj til kurv

Soft99 Detailing Pensel til Eksteriør

22,95 DKK 20,66 DKK
Soft99 Detailing Pensel til eksteriør – en kemiresistent børste, perfekt til udvendig brug.
Tilføj til kurv

Sonax Fælgrens Plus 750 ml

129,00 DKK
Sonax Xtreme Fælgrens Plus er hurtigvirkende rengøring til dine fælge både alufælge og stålfælge.
Tilføj til kurv

Bilt Hamber Korrosol 1L – Fallout Remover

89,95 DKK
Bilt Hamber Korrosol er en kontrolleret pH-ikke-alkalisk opløsningsmiddel til sikker og effektiv fjernelse af flyverust og bremsestøv.
Læs mere

Bilt Hamber Auto Wheel Fælgrens 1L

109,95 DKK
Bilt Hamber Auto Wheels er en kraftig pH-neutral, vandbaseret hjulrenser designet til at rengøre selv de hårdest fungerende hjul!
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv