Fælgpleje – I denne side finder du en række fælg pleje produkter, der er designet til at forsegle rene fælge for at gøre fremtidig rengøring af fælge lettere, samtidig med at opbygningen af ​​skadeligt bremsestøv reduceres.

Viser alle 8 resultater

Elite Detailer Rim Wax 300 G

96,95 DKK
High-tech syntetisk fælgvoks med en melonduft. Det beskytter mod de skadelige virkninger af vejrforholdene, støv fra bremseklodser, der trænger ind i fælgen og forhindrer snavs i at ophobes igen. Efterlader fælge med en langvarig glans og en hydrofob beskyttende forsegling.
Tilføj til kurv

Sonax Xtreme Fælg Forsegler

118,95 DKK
Praktiske spray forsegler fra Sonax er designet til at danne et slidstærkt, vejrbestandigt lag over dine hjul for at beskytte dem mod snavs, bremsestøv og andre forurenende stoffer.
Tilføj til kurv

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!
Tilføj til kurv

CarPro CQuartz DLUX Kit 30 ml

252,95 DKK
CarPro DLUX er lavet specielt til fornyelse og beskyttelse af plast, vinyl, gummi, fælge og forlygte i plast. Lang holdbarhed 12 måneder +
Tilføj til kurv

Poorboys Wheel Sealant Fælgforsegler

162,95 DKK
Poorboys Wheel Sealant er en langvarig beskyttende voks til fælge.
Tilføj til kurv

Gyeon Q2M WetCoat

99,00 DKK
Q²M WetCoat er den ultimative sprayforsegling, det giver et øjeblikkeligt hydrofobt boost. På trods af at dette ikke er en beskyttende coating, får du stærk vand- og snavsafvisning og gode selvrensende egenskaber på en enkel måde.
Tilføj til kurv

Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax

199,95 DKK 179,96 DKK
Bare spray på, skyl og tør bilen. Det er så simpelt! Avanceret SiO2 hybrid teknologi. Du får en keramisk hård overflade, hvor vandet springer af, og snavs ikke klæber så let.
Tilføj til kurv

Sonax Xtreme Spray&Seal

135,00 DKK
Shine og beskyttelse på blot et par minutter. Bare spray på våd bil og skyl af! Effektiv forsegling af lapper, krom og plast. Sprøjtes direkte på våd bil efter vask.
Tilføj til kurv