Fælgpleje – I denne side finder du en række fælg pleje produkter, der er designet til at forsegle rene fælge for at gøre fremtidig rengøring af fælge lettere, samtidig med at opbygningen af ​​skadeligt bremsestøv reduceres.

Viser alle 8 resultater

Chemical Guys HydroSlick Intense Gloss SiO2 Ceramic Coating Hyperwax 473 ml

338,95 DKK
HydroSlick er en ægte keramisk coating, der giver utrolig god beskyttelse, fremragende glans og klarhed i lakken alt sammen i en let påført keramisk gelé!

CarPro CQuartz DLUX Kit 30 ml

252,95 DKK
CarPro DLUX er lavet specielt til fornyelse og beskyttelse af plast, vinyl, gummi, fælge og forlygte i plast. Lang holdbarhed 12 måneder +

Gyeon Q2M WetCoat

99,00 DKK
Q²M WetCoat er den ultimative sprayforsegling, det giver et øjeblikkeligt hydrofobt boost. På trods af at dette ikke er en beskyttende coating, får du stærk vand- og snavsafvisning og gode selvrensende egenskaber på en enkel måde.

Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax

199,95 DKK
Bare spray på, skyl og tør bilen. Det er så simpelt! Avanceret SiO2 hybrid teknologi. Du får en keramisk hård overflade, hvor vandet springer af, og snavs ikke klæber så let.

Sonax Xtreme Spray&Seal

135,00 DKK
Shine og beskyttelse på blot et par minutter. Bare spray på våd bil og skyl af! Effektiv forsegling af lapper, krom og plast. Sprøjtes direkte på våd bil efter vask.