Affedter / APC – Et produkt, flere anvendelser! Almindelige rengøringsmidler er koncentrerede produkter, der kan fortyndes og bruges til at bekæmpe en række forureninger, såsom fedt og klæbemidler og på en række forskellige underlag, herunder glas, lak, plast, læder og tekstiler.

Viser alle 10 resultater

ADBL Green’gine 500 ml

42,50 DKK
Stærk koncentreret rengøringsmiddel til meget snavsede overflader. Blandingen af langsomt fordampende og sikre opløsningsmidler af høj kvalitet med overfladeaktive midler i alkalisk miljø danner et produkt med gode egenskaber
Tilføj til kurv

Bilt Hamber Surfex HD 1 L

98,95 DKK
Bilt Hamber Surfex HD er et meget effektivt og kraftigt rengøringsmiddel/Affedter til forvask. Surfex HD er opløseligt i vand og kan fortyndes efter ønske. Surfex HD er meget alsidig og kan bruges på lakken, dæk, motorrum, interiør, tæpper og mere.
Læs mere

CarPro Multi X

Fra: 88,95 DKK Fra: 80,06 DKK
CarPro MultiX er et universalrengøringsmiddel, du kan bruge til at rengøre de fleste overflader. Bland bare med vand til den ønskede mængde, så er du klar til at rengøre.

AngelWax Stripped Ease 500ml

118,70 DKK
AngelWax Stripped Ease er udvilket til at fjerner gammel voks og klargør lakken til ny lakbeskyttelse.
Tilføj til kurv

Wowo’s All Purpose Cleaner

79,01 DKK
Vil du have en universalrenser? Nå, vi har en af ​​de bedste! Wowo's All Purpose Cleaner er et fremragende valg til rengøring af alt fra din indvendige plast til dørpanel, til motorrumplast og alt imellem (selv køkkenvasken)!
Tilføj til kurv

Koch Chemie Asc Allround Surface Cleaner 500 ml

81,56 DKK
Koch Chemie Allround Surface Cleaner er et alsidigt rengørings middel, som du kan bruge på hele interiøret i din bil, båd og hus.
Tilføj til kurv

koch chemie green star universal cleaner 1 L

69,97 DKK
Koch Chemie Green Star er et universelt rengøringsmiddel, der kan bruges til alt fra eksteriør til interiør. Justér blandeforholdet, så det passer til opgaven.
Tilføj til kurv

Valet Pro Classic All Purpose Cleaner

53,10 DKK
ValetPRO All Purpose Cleaner er en alsidig universalrengøringsmiddel specielt til bilens interiør. Kan bruges koncentreret og blandet til rengøring f.eks. plast, instrumentpanel, gummimåtter og vinyl. Det er et sikkert, blidt og pålideligt APC-produkt, der er let at bruge.
Læs mere

Tuga Teufels-Reiniger

68,79 DKK
Tuga Teufels-Reiniger er et højaktivt, elektrolytisk rengøringsprodukt. Dette rensemiddel er let spred bar og uovertruffen til at frigøre snavs.
Læs mere

Sonax Profiline MultiStar 1L

101,15 DKK
Sonax Profiline MultiStar 1L anvendes som en kraftig universal renser til både det indvendig og udvendige brug på bilen.
Læs mere